Denní horoskop LVA na 13. 11. 2022

Lev 13. 11. 2022

Téměř jste dosáhli důležité mety. Nevzdávejte se. Je čas zařadit vyšší rychlostní stupeň a rozjet se ještě rychleji než dosud. Vaše emoce mohou zůstat na levé straně pole, protože se spojí s vašimi nejaktivnějšími fantaziemi. Snažte se zůstat na správné cestě tím, že se budete dívat dopředu, a ne za sebe. Po dosažení této mety můžete vždy změnit směr.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes vás zaplaví tolik potřebný pocit odstupu od jistého vztahu, který se v poslední době ukázal jako dosti problematický. Potřebovali jste prostor, abyste si ujasnili několik vlastních priorit. Nyní tento pocit jasnosti využijte k tomu, abyste učinili konečné rozhodnutí, které nakonec přinese to nejlepší pro vás oba.

Práce

Přepadá vás strach. Možná se bojíte změny. Možná se bojíte stagnace. Možná se bojíte opustit práci, která vám už neslouží. Nebojte se! Mějte důvěru, že vás vesmír podporuje a vždy se o vás postará.

Peníze

Nyní máte jistotu, že můžete své nápady uvést do světa novým způsobem. Ostatní vás vnímají jako profesionála, kterému lze závidět, a nebojí se vám dát najevo, jak to cítí. Mezitím aspekty ovlivňují vaše cestování, vzdělávání, učení a duchovnosti a povzbuzují vás, abyste se dostali do kontaktu se svými schopnostmi. Přemýšlejte o tom, že vyrazíte na vlastní pěst, abyste se podělili o své znalosti.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce znamená, že se občas budete potýkat s logistickými problémy. Nikdo není tak shovívavý jako vy, pokud jde o lidské chyby, a tak nezapomeňte obrátit část tohoto soucitu k sobě, když budete frustrovaní! Abyste odvrátili narůstající frustraci, zvažte, zda byste neměli častěji cvičit. Využijte stres k tomu, abyste si uvědomili, co potřebujete. Neodvracejte zrak, protože právě tehdy dochází ke katastrofě!

Přečtěte si také