Denní horoskop LVA na 19. 8. 2022

Lev 19. 8. 2022

Lvi, dnes možná budete muset učinit několik důležitých rozhodnutí. Jste nároční na své přátele a blízké. Přemýšleli jste někdy o tom, proč? Je možné, že od nich vyžadujete víc než od sebe, a to se vám nezdá fér, že? Dnešní vhled a inspirace vám ukáže, jak to můžete napravit. Snižte své nároky na druhé nebo zvyšte nároky na sebe. Vyrovnejte podmínky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konfigurace naznačuje, že je pro vás důležitá svoboda a potřeba najít prostor. Možná zjistíte, že se točíte v kruhu a nemáte čas dělat věci, které vám přinášejí pocit spokojenosti. To je vaše šance a vy uvítáte příležitost vyrazit ven a dělat něco tvůrčího. Získáte tak čas se nadechnout.

Práce

Je pravděpodobné, že se vám do cesty postaví tolik nápadů, že vás myšlenka na to, že se musíte rozhodnout tak, či onak, docela zahltí. Nezapomeňte, že vše není navždy vytesáno do kamene. Vždy můžete změnit názor.

Peníze

Chcete-li se dozvědět o způsobech lásky, zeptejte se někoho ze svého znamení. Rozumíte tomu, co je to partnerský vztah, péče a intimní rovnováha s druhou osobou. Aspekty kombinující akci a náklonnost z vás dělají chodící magnet na pozornost. Dejte se do toho, abyste se prosadili. Určitě práci dostanete, a to i s navýšením platu! Žádejte to, co chcete, a ne to, co si myslíte, že si firma může dovolit.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává magickou kvalitu. Je to jemné, takže nečekejte, že budete soutěžit s Harrym Potterem, ale můžete vnitřně pocítit zvláštní energii, pokud nad tím budete chvíli meditovat. V tom, že máme tělo, je kouzlo  umožňuje nám cítit ty nejneuvěřitelnější věci. Všimněte si těchto pocitů a zvažte, co můžete pro své tělo udělat, abyste tyto vzrušující pocity umocnili.

Přečtěte si také