Denní horoskop LVA na 2. 11. 2022

Lev 2. 11. 2022

Blízcí přátelé, milostný partner nebo děti se dnes mohou zdát. že jsou v klidné, melancholické náladě. Možná vás napadne, jestli jste to něčím nezpůsobili, ale pravděpodobně to s vámi má jen velmi málo společného, pokud vůbec něco. Na všechny, včetně vás, mohou doléhat povinnosti. Jedinou odpovědí je zapojit se a postarat se o své záležitosti. Potom se pohostěte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I když se možná ocitnete zcela na dně v přívalu emocí, z nichž většina jako by vám kapala na rameno ze slzavých výlevů přátel a milostných zájmů, budete chtít naslouchat a starat se. Když je vaše srdce otevřené, jste nejpřitažlivější a svou vřelostí a laskavostí můžete přitahovat potenciální milostné zájmy.

Práce

Pozor na ty, kteří jsou příliš přelétaví. Jste v pokušení nechat se strhnout lidmi, kteří jsou zábavní a kreativní, ale nestojí nohama pevně na zemi. Dbejte na to, abyste se stýkali s lidmi, kteří vám pomáhají, a ne vás vyvádějí z rovnováhy.

Peníze

Harmonický aspekt ovlivňuje váš sektor komunikace novým a možná dramatickým způsobem. Hodně akce, to znamená dopisy, e-maily, textové a telefonní zprávy, se spojí s velkým množstvím rozhovorů. Je to jako dvojitá dávka. Peníze přicházejí, když zpřístupníte své komunikační schopnosti v psaní, mluvení, hraní nebo něčem jiném. Dejte tomu svůj kreativní náboj!

Zdraví

Dnešní nebeská atmosféra probudí vaši ohnivou povahu a vy se budete chtít ocitnout v posilovně nebo běhat po stezce, abyste toho co nejlépe využili! Planetární konfigurace také napovídá, abyste si ve svém životě zachovali pestrost prostřednictvím střídání druhů fyzických aktivit, kterým se věnujete. Využijte co nejvíce vysoké energie a dejte si pozor, abyste se jí nenechali pobláznit tak, že si ji zvnitřníte a necháte ji narušit vaše emocionální jádro.

Přečtěte si také