Denní horoskop LVA na 24. 1. 2023

Lev 24. 1. 2023

Dodávky, které očekáváte, se mohou zpozdit nebo zdržet. Dnes byste se mohli dozvědět něco šokujícího o sousedovi nebo příbuzném a pomluvy by se mohly velmi rychle rozšířit ve vaší komunitě. To by vás mohlo přivést na buben, i když by to mohlo být přehnané. Mohli byste navštívit několik lidí v okolí, Lvi, nebo strávit spoustu času telefonováním ve snaze dozvědět se pravdu. Neberte za bernou minci nic, co dnes uslyšíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Většinou chcete všechno, nebo nechcete nic. Nebeská konfigurace vám pomáhá naučit se tuto tendenci vyvažovat. Postupně dostáváte zprávu, že vám nepomáhá, když na události a problémy v rámci svých vztahů reagujete tak extrémně. Uvidíte, jak si problémy často způsobujete sami svými postoji, a tak se postupně změníte.

Práce

Ostatní lidé dnes možná chtějí být sami, tak je nerušte. Jen se ujistěte, že si jejich jednání nevyložíte jako urážku vůči sobě. Mějte na paměti, že i tito lidé jen potřebují trochu volnosti a prostoru, aby mohli pracovat.

Peníze

Tento týden jste společenský motýl. Tolik času strávíte komunikací s novými přáteli, kolegy, mentory a klienty, že možná zjistíte, že jste překročili svůj rozpočet na výdaje. Nechte to být, jen pro tentokrát. Ačkoli nadměrné utrácení není dobrý zvyk, který by se měl pěstovat, jste dost chytří na to, abyste věděli, kdy říct dost. Navíc nakonec budete spolupracovat s tolika lidmi, že je to dobrá investice do vaší finanční budoucnosti.

Zdraví

Dnes si budete chtít trochu dopřát, a to je v pořádku, pokud uděláte něco proti svému požitkářství. Pokud je to například zmrzlina, uvědomte si, že laktóza se špatně odbourává a také způsobuje tvorbu hlenů, takže pijte navíc hodně vody, abyste tyto účinky potlačili. Pokud je to přestávka od cvičení, udělejte si z dneška den, kdy půjdete brzy spát, abyste byli na zítřek odpočatí.

Přečtěte si také