Denní horoskop LVA na 25. 10. 2022

Lev 25. 10. 2022

Blízký přítel nebo skupina, se kterou jste spojeni, může mít finanční problémy. Možná budete požádáni o pomoc, ale buďte opatrní. Je pochybné, že vám daná osoba nebo organizace bude schopna peníze vrátit. Nějaký cíl, na kterém jste pracovali, by se mohl zastavit, ale tento den není vhodný k tomu, abyste se ho snažili nastartovat. Mohou vám chybět informace. Vezměte si den volna a pak to napravte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Intenzita vašeho současného vztahu vám může umožnit udělat ten zásadní krok, abyste se seznámili s kostlivci v rodině a strávili pár šťastných hodin, kdy budou vytahováni ze skříně. Každopádně to může být zábavnější než setkání s rodiči toho druhého. Ale také si budete moci promluvit o svém vztahu a zjistíte, jak výjimečný ve skutečnosti je!

Práce

Vaše neuvěřitelná citlivost a schopnost vcítit se do potřeb druhých lidí je větším přínosem, než si myslíte - zejména dnes a dokonce i při práci na dálku. Klíčový dílek skládačky zapadne na své místo, když se na tento šestý smysl spolehnete, místo abyste o něm automaticky pochybovali.

Peníze

Toto období je o tom, že do svého pracovního a finančního života vnesete nový smysl. Jste vnímáni jako někdo, kdo se vážně a oddaně věnuje tomu, čím se živí, a to se vám vyplatí. To, co budete trpělivě budovat delší dobu, přinese největší ovoce. Poohlédněte se po komunikačních oblastech, jako je psaní, vydavatelství, rozhlas a televize, abyste se prosadili nebo rozšířili nabídku svých služeb.

Zdraví

Dnešní tranzit je krásný pro smyslně orientované. Vaše tělo je váš chrám a je to skvělých pár dní pro uctívání! Zkuste si připravit jídlo, jako byste byli náboženským mnichem oslavujícím božstvo rozkoše: čerstvé ovoce (bio chutná lépe), celozrnné produkty a vaše oblíbené chutě. Vaše tělo je posvátnou ozdobou: leštěte ho uvnitř i navenek cvičením (jóga masíruje vnitřní orgány) a peelingovými koupelemi (oves a nasekaná hruška je skvělá směs, kterou si můžete přinést do vody a vetřít do pokožky).

Přečtěte si také