Denní horoskop LVA na 29. 10. 2022

Lev 29. 10. 2022

Možná máte pocit, že v projektu nebo vztahu odvádíte veškerou práci, a pokud se jen na chvíli odmlčíte, celá věc se rozpadne. Dávejte si pozor, abyste na sebe nenaložili tak velké břemeno, že si vypěstujete odpor ke všem ostatním. Umíte dobře kritizovat jednání druhých lidí, ale možná jste to právě vy, s kým byste si měli o těchto problémech promluvit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete cítit potřebu přivést do svého nejbližšího okolí přátele a další lidi, abyste společně pracovali na projektu, který má hluboký smysl a zároveň velmi pomáhá ostatním. Právě díky tomuto druhu přímé společenské činnosti se setkáte s více příležitostmi ke skutečné lásce a romantice. Když pracujete ve prospěch druhých, přitahujete k sobě to nejlepší.

Práce

Můžete být emotivnější než obvykle. Zvykněte si na to. Tento trend bude pokračovat i v dalších týdnech a bude prostupovat všemi aspekty vaší práce. Buďte na sebe hodní – i na ostatní. Buďte citliví k obavám lidí kolem sebe.

Peníze

Toto období je o tom, že do svého pracovního a finančního života vnesete nový smysl. Jste vnímáni jako někdo, kdo se vážně a oddaně věnuje tomu, čím se živí, a to se vám vyplatí. To, co budete trpělivě budovat delší dobu, přinese největší ovoce. Poohlédněte se po komunikačních oblastech, jako je psaní, vydavatelství, rozhlas a televize, abyste se prosadili nebo rozšířili nabídku svých služeb.

Zdraví

Vzhledem k dnešnímu postavení planet budete jistě pociťovat určité napětí, pokud jde o získání toho, co chcete. Můžete se ho snažit ignorovat, ale nakonec budete vaši frustraci jen velmi málo kontrolovat. Doporučujeme převzít kontrolu nad svým jídelníčkem, cvičením a denním rozvrhem. Odpočinek, který potřebujete, určuje váš přístup ke každodennímu životu, tak proč nemít pod kontrolou čas spánku a zítra se neprobouzet na správné straně postele?

Přečtěte si také