Denní horoskop LVA na 29. 8. 2022

Lev 29. 8. 2022

Dnes se můžete cítit trochu rozladěně, Lvi, možná kvůli přehnanému požitkářství ze včerejšího večera. Možná budete v pokušení zůstat doma navzdory jiným závazkům. Ve skutečnosti by to mohlo být moudré řešení, i když se v polovině odpoledne možná budete cítit lépe. Dopoledne věnujte odpočinku a péči o sebe. Uvidíte, co přinese zbytek dne.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte skvělou příležitost poznat někoho hlouběji. Možná se vám v minulosti zdál být jakýmsi černým koněm a možná jste nebyli schopni pochopit jeho motivy nebo vědět, zda k vám skutečně něco cítí. Možná nastal čas udělat pozitivní krok a zjistit pravdu.

Práce

Neustupujte ze své pozice. Jste v příznivé situaci, ve které můžete dosáhnout velkého úspěchu. Tlak může přijít od někoho s poněkud arogantním postojem. Nenechte se tím vyvést z míry. Za všech okolností se držte svého.

Peníze

Tento týden jste obklopeni lidmi, kteří vám přejí úspěch, což není vůbec špatné. Díky expanzi a štěstí ve vašem pracovním sektoru v kombinaci s náhlým prozřením a změnami je čas hodit opatrnost do větru a nechat svou práci vidět těmi, kteří jsou výše v potravním řetězci. Je to pro vás šťastný čas, téměř božsky chráněný. Tak to riskněte a uvidíte, co se vám vrátí v podobě peněz.

Zdraví

Ve vzduchu je dnes cítit frustrace, které se budete chtít vyhnout. Držte se dál od pokušení (například zpracovaného cukru) tím, že budete myslet na své povinnosti a cíle – a na vše, na co se můžete těšit. Pokud dnes trváte na souboji vůlí, svádějte ho se svou touhou jíst zmrzlinu, a ne s někým, na kom vám záleží! Být vítězem znamená odolat nutkání dělat drobné sebedestruktivní věci, kterých budete zítra litovat.

Přečtěte si také