Denní horoskop LVA na 29. 9. 2022

Lev 29. 9. 2022

Účastníte se důležité skupinové aktivity, případně s blízkými přáteli? Pokud ano, možná pracujete na důležitém úkolu, který pravděpodobně zahrnuje komunikaci. Může jít také o milostného partnera. V takových chvílích můžete být poměrně intenzivní, takže na své okolí nevystupujte příliš silně. Využijte všech svých schopností jednat s lidmi, buďte dobrými posluchači a měli byste dosáhnout toho, co chcete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Atmosféra dne naznačuje, že romantika a láska jsou otevřené nedorozuměním. Pokud se cítíte špatně naladěni, můžete se rozhodnout vylít si zlost na svých nejbližších. Nicméně i oni toho mohou mít dost a bylo by smutné, kdyby celá věc přerostla v zápas. Snažte se zachovat chladnou hlavu; nakonec se to vyplatí, zejména později večer.

Práce

Čím více lidí se zeptáte, tím více názorů získáte, což vám stále více ztěžuje rozhodování. V určitém okamžiku musíte přestat žádat o rady a musíte se obrátit dovnitř a naslouchat pouze sami sobě, abyste získali odpovědi.

Peníze

Nyní vás čeká vzrušující období. S tolika dalšími příležitostmi, jak si vydělat peníze a zvýšit svůj plat, vás může lákat také více utrácet. Klíč k tomu má vaše odvětví zaměstnání. Proč nevyužít spořicí program nabízený v zaměstnání? V některých případech zaměstnavatel dorovná každou vaši ušetřenou korunu. To není špatné.

Zdraví

Planety vám dávají spoustu čerstvé energie na hraní! Energie je fantazijní a lehká, ale významná. Není to čas, kdy byste si měli užívat hloupostí v životě a na ostatní zapomenout, ale spíše si rozšířit obzory a pozvat do svého života nové. Vzdejte se návyků, které vás držely v zaseknutých pozicích. Změna nemusí být intenzivní a traumatizující, vyžaduje však práci. Pijte čaj z červeného jetele, který pomůže vaší krvi odbourat tato zaseknutá místa.

Přečtěte si také