Denní horoskop LVA na 30. 8. 2022

Lev 30. 8. 2022

Dávejte si pozor na přílišné plánování, Lvi. Nechte si ráno volné pro spontánní činy a náhodné události. Odpolední strukturu nechte pozvolna rozvinout z dopoledních událostí. Nemusíte postavit Řím za jeden den. Užijte si pohodové dopoledne a zkuste někoho přesvědčit, aby vám přinesl snídani do postele. Je to ideální způsob, jak začít den.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Kontakty se zahraničím se dnes výrazně zintenzivňují. Existuje jedno konkrétní spojení týkající se přítele a možná i vysokoškolského vzdělávacího programu, které vám možná změní život. Může vás vzít na cestu do nových kultur a nových způsobů života. Pokud se s touto osobou dnes setkáte poprvé, pak bude tento vztah pokračovat.

Práce

Váš plán je dobrý, ale nedaří se vám přimět elektronické přístroje a počítače ke spolupráci. Máte pocit, že všechny formy technologie jsou proti vám. Nebuďte frustrovaní. Přistupujte k věci metodicky, krok za krokem. Vězte, že jste chytřejší než váš počítač.

Peníze

Toto období je pro vás ve znamení nabídek a využívání nových příležitostí, jak si vydělat více peněz. Aspekty ovlivňují peníze a hodnoty, což naznačuje období růstu v tomto sektoru. Jste nyní studnicí nápadů, a tak si je nezapomeňte zapsat, abyste neztratili přehled o budoucím zdroji příjmů. Pokud jste jimi zahlceni, uvádějte je do praxe postupně.

Zdraví

V tomto období vám prospěje, když budete brát vážně vše, co je jemné, ženské a introspektivní. Astrální energie klade důraz na porozumění. Dopřejte svému tělu dobrou péči a nezapomeňte pít hodně vody. Také místo toho, abyste se vydali snadnou cestou, by vám prospělo posílit své odhodlání pomáhat těm, kteří to potřebují. Nejprve se postarejte o sebe a pak trochu rozšiřujte lásku kolem sebe.

Přečtěte si také