Denní horoskop LVA na 4. 1. 2023

Lev 4. 1. 2023

Obchodní nebo milostný partner by dnes mohl mít poněkud schizoidní náladu, Lvi. Pravděpodobně spolu budete trávit hodně času a v průběhu dne by váš přítel mohl skákat mezi nadšením a skleslostí. To by vás mohlo přivést k šílenství, protože nebudete vědět, jak na to reagovat. Jediné, co můžete udělat, je ujistit se, že veškerá pozornost zůstane soustředěna na dané záležitosti. Tato proměnlivost by měla do konce dne vyhořet.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání může znamenat, že v určité milostné situaci uděláte krok vpřed a dva kroky vzad, protože máte tendenci si nedůvěřovat. Je možné, že jste v minulosti zažili jednu nebo dvě zkušenosti, které vás nutí přemýšlet. Než aby tento stav pokračoval, je možná lepší jít kupředu a učinit odvážné rozhodnutí.

Práce

Postarejte se o základní věci ještě dnes. Nesnažte se předbíhat, abyste někomu dokázali, že jste dál, než ve skutečnosti jste. To vás v dlouhodobém horizontu pouze vrátí zpět. Začněte od začátku a postupně na tom pracujte.

Peníze

Jste pohotoví a připravení využít nové příležitosti. Panuje disharmonie spojená s dlouhodobou transformací. To znamená, že vaše vztahy, které jsou v současné době otřeseny, nemusí být vždy po ruce, když je potřebujete. Učení se novým dovednostem na vás může mezitím padnout. Věnujte více času domácnosti, opravám a výdajům, aby vše odpovídalo bezpečnostním předpisům.

Zdraví

Je to úžasně inspirativní období, které vám umožní vytvářet plány do budoucna. Patří sem projektování domu, plánování cesty nebo stanovení zdravotního režimu na příští tři měsíce. Máte vše, co potřebujete: odhodlání, přesnost, kreativitu a vizi. Využijte svou energii jako anténu, která sahá do vaší budoucnosti. Jak chcete vypadat a cítit se za tři krátké měsíce? Použijte své odhodlání a schopnosti, abyste to dokázali!

Přečtěte si také