Denní horoskop LVA na 6. 10. 2022

Lev 6. 10. 2022

Za chvíli se ve vás rozhoří jiskra. Věnujte pozornost svým emocím a pečujte o sebe po fyzické, emocionální i duchovní stránce. Vdechněte svým plánům vášeň. Vdechněte svým snům život a jednejte s důvěrou. Vnitřní a vnější aspekty vašeho bytí pracují v harmonii.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky vlivu planet je tento den nádherně romantický. Poměrně snadno vyjádříte své pocity osobě, na které vám v životě nejvíce záleží. Je to skvělý čas, kdy si můžete skutečně užít společnost toho druhého a upevnit lásku, o které víte, že mezi vámi existuje. Můžete se plně uvolnit v přítomnosti toho druhého, pečovat o něj a věnovat se jeho potřebám.

Práce

Ostatní lidé dnes řeknou nebo udělají něco, co vás může vyvést z rovnováhy. Nedovolte, aby vás jejich jednání ovlivnilo. Jste na správné cestě, a tak o sobě ani na vteřinu nepochybujte. Vaše emocionální sebedůvěra je silná a bezkonkurenční.

Peníze

Jste připraveni využít některé nové příležitosti v práci a podnikání. Vesmír zdůrazňuje sektor, který řídí peníze a hodnoty, takže budete moci nejen více vydělat, ale také je moudře využít. Může to znamenat, že budete investovat do své budoucnosti tím, že zdokonalíte své profesní dovednosti, nebo najdete oblasti, kde jste příliš utráceli, a omezíte je.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vás má povzbudit v hledání pravdy. Je to jako hollywoodská hvězda, která s dokonalostí a grácií plní přání režiséra a vytváří něco vznešeného. Jinými slovy, hrajte své fantazie! Nezapomeňte, že abyste to mohli úspěšně provést, musíte plánovat. Skvělou věcí, kterou je třeba naplánovat, jsou jídla, která budete jíst v průběhu týdne. Naplánujte si je všechna (nebo aspoň na pět dní) na začátku každého týdne. Budete mít obrovské výhody: fyzické, emocionální i finanční.

Přečtěte si také