Denní horoskop RAKA na 11. 12. 2022

Rak 11. 12. 2022

Nebylo by překvapivé, kdybyste se zapsali do třídy, která se velmi liší od vašich běžných aktivit. Například surfař může dostat náhlou chuť učit se o počítačích nebo technologický guru se může věnovat aranžování květin. Ti, kteří si myslí, že vás mají přečteného, budou zaskočeni vaší novou spontánností a smyslem pro dobrodružství.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

To, jak se dnes bude vyvíjet váš romantický život, závisí na tom, zda váš partner (současný nebo budoucí) dokáže porozumět neustálému proudu blábolů, které se z vašich úst zřejmě snaží vypustit. Jste ještě nervóznější a impulzivnější než obvykle a své nejbližší můžete přivádět k šílenství, když budou poslouchat vaše neustálé bubnování prsty a podupávání palci u nohou. Kdybyste se dokázali uklidnit, možná by vám to dávalo smysl.

Práce

Vaše celkové sebevědomí je silné. Jste na vrcholu své kariéry, a tak využijte své vnitřní síly. Nápady někoho staršího a/nebo zkušenějšího, než jste vy, se dnes pravděpodobně ukáží jako velmi cenné, a tak dbejte jeho rad.

Peníze

Pokud utrácíte těžce vydělané peníze, obvykle za něco, co povzbuzuje smysly. V tomto životním období však můžete přehodnotit své sny a cíle. Je čas zamyslet se nad tím, zda byste neměli svůj čas a peníze vložit tam, kde jsou vaše ústa. Pokud jste odkládali zahájení vlastního podnikání na vedlejší kolej, proč? Vaše tvrdá práce se nejen časem vyplatí, ale budete díky ní také mnohem šťastnější.

Zdraví

Vaše ideály vám dnes budou připadat obzvlášť citlivé. Možná budete s druhými sympatizovat více než obvykle, ale dejte si pozor, abyste se nedostali do role zastánce druhých. To je sice ušlechtilý cit, ale právě teď se musíte soustředit sami na sebe, a to bude vyžadovat určité odhodlané úsilí. Pokud je to možné, jděte si zaběhat s přítelem a proberte s ním záležitosti, které vás trápí. Zvýšený příjem kyslíku vaši mysl uklidní.

Přečtěte si také