Denní horoskop RAKA na 12. 10. 2022

Rak 12. 10. 2022

Dnes můžete mít pocit, že překypujete fyzickou energií. Máte spoustu energie, ale není dobrý nápad lézt po horách, běhat maratony nebo plavat na dlouhé vzdálenosti. Pokud nedodržíte tempo, mohli byste být v polovině odpoledne vyčerpaní. Dočasně můžete fungovat na základě nervové energie a omezené výdrže.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud je možné večer někam vyrazit, je to skvělá příležitost k setkání s ostatními. I když možná nezažijete nic příliš vášnivého, budete mít možnost někoho velmi dobře poznat na osobní úrovni a ocenit jeho mnohé skvělé vlastnosti a smysl pro humor. Budete mít čas objevit, co všechno máte společné a kolik toho můžete potenciálně sdílet.

Práce

Ostatní vás budou rádi následovat. Máte větší moc, než si myslíte, tak se jí nebojte využít. Lidé k vám vzhlížejí jako k vůdci, proto se postavte hrdě a ukažte, že máte schopnost převzít kontrolu a nabídnout pevné vedení.

Peníze

Toto období se týká vašich vztahů. Do vašeho života může vstoupit spousta nových lidí, což může být skvělé pro společenské kontakty a poznávání dalších lidí z vašeho oboru. Staré a zatuchlé vztahy, které nic nepřinášejí, jako by se vytratily, dramaticky se změnily nebo úplně zmizely. Nelpěte na tom, co vám již neslouží.

Zdraví

Díky dnešnímu pohybu planet se vám svět zdá velmi reálný, ať už uvnitř cítíte cokoli, nebudete mít problém najít něco, s čím byste se mohli ztotožnit navenek. V rámci tohoto tranzitu vám prospěje prosadit se ve fyzické rovině. Zvažte, zda byste neměli podniknout něco v přírodě, procházku nebo běh v lese či v parku. Spojte se s nejzdravějšími znaky, které vidíte v přírodě, a přiveďte si toto přirozené potvrzení zpět do své vlastní emocionální pravdy.

Přečtěte si také