Denní horoskop RAKA na 16. 12. 2022

Rak 16. 12. 2022

Jděte si dnes zahrát. Utečte z pracovního režimu a bavte se. Zajeďte na nějaké nové místo a udělejte si dlouhou procházku venku s přáteli. Máte spoustu energie, a tak se o své nadšení podělte s ostatními. Ve vzduchu je cítit vzrušující ruch, který byste měli využít a přispět k němu. Odpočiňte si od všednosti a zažijte dobrodružství.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdo, kdo byl doposud blízkým přítelem, může najednou projevovat známky toho, že se s vámi chce ještě více sblížit a že chce přejít od platonického vztahu k intimnějšímu. Než je začnete brát vážně, raději jim dopřejte nějaký čas. Pokud je to něco, co by vás také zajímalo, pak stojí za to vydržet.

Práce

Neříkejte svému šéfovi, jak má dnes dělat svou práci. Zpětná reakce, která by přišla, by mohla být docela škodlivá pro budoucnost vašeho zaměstnání na současném pracovišti. Raději své myšlenky o den či dva odložte.

Peníze

Pravděpodobně se nyní nacházíte ve finanční tísni. Pokud jde o změnu zaměstnání nebo kariéry, téměř jen mluvíte a málo konáte, nebo máte problém s tím, aby vás někdo vyslyšel, pokud jde o peníze. Ačkoli vám to nyní nemusí být příjemné, planetární spodní proudy zvláštním způsobem mění váš vnitřní život, a tím i vaši schopnost projevit peníze v budoucnosti.

Zdraví

Vaše komunikační schopnosti jsou i nadále silné. Dnes byste se měli fyzicky zaměřit na své nohy. Ano – to, kam vkročíte, udává směr, kterým se budete ubírat. Aspekt, který je ve hře, po vás žádá, abyste byli rozhodní a dotáhli do konce to, co řeknete. Je to skvělý den k tomu, abyste pokračovali ve cvičení, o kterém jste mluvili, a stejně tak k tomu, abyste se skutečně zamysleli nad výrokem Jste to, co jíte“.

Přečtěte si také