Denní horoskop RAKA na 20. 7. 2022

Rak 20. 7. 2022

Problémy mohou být dnes trochu těžší, než byste si přáli, Raku. Vaším úkolem je vnést do situace trochu lehkosti a humoru. Vaše přizpůsobivost bude vystavena zkoušce, protože ostatní lidé zůstanou neústupní ve svých názorech. Dávejte si pozor na to, jak používáte svá slova. Ostatní lidi, zejména nadřízené nebo starší, mohou urazit neopatrné poznámky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární energie je skvělá pro vytvoření atmosféry čisté smyslnosti chez-toi! Pokud se svým nejmilejším srdcem potřebujete prožít noc plnou lásky, pak je jistě ten správný čas přenést nebe na zem. Použijte všechny své oblíbené vonné oleje a svíčky, nejluxusnější polštáře a přehozy a přineste některé ze svých oblíbených jídel, čím krémovější a slanější, tím lepší.

Práce

Ostatní lidé vás dnes mohou kritizovat, což pravděpodobně velmi zraní vaši hrdost. Nemáte ani trochu rádi, když vás někdo kárá, a vaší první reakcí může být vztek. Místo toho, abyste se rozčilovali, využijte tuto kritiku konstruktivně.

Peníze

Tento týden se týká aktivity ve vašem domě peněz, kde se zpomaluje to, co právě vyděláváte. Může se vám zdát, že se vám nic nedaří, ale vězte, že je to jen dočasné. Vesmír omezuje nikoli z krutosti, ale jako způsob, jak vás povzbudit k opatrnějšímu a zodpovědnějšímu zacházení s penězi. Obraťte se na své přátele, známé a spolupracovníky, aby vám pomohli z případných potíží.

Zdraví

Umíte dobře vycházet s ostatními a je čas zaměřit se na sebe a věnovat pozornost tomu, co chcete a potřebujete. Není to pro vás snadné a jistě vás potěší, že planetární tranzit pomáhá těm, kteří se nacházejí na obtížné cestě. Vytvořit si strukturu, v jejímž rámci se budete moci postarat o své zdravotní potřeby, je ta nejlepší cesta: tak na to nebudete muset myslet. Plánujte dopředu včetně jídla, cvičení, odpočinku a zábavy.

Přečtěte si také