Denní horoskop RAKA na 6. 1. 2023

Rak 6. 1. 2023

Pro Raky je to další příznivý den, pokud jde o finance, a tak nezapomeňte využít všech příležitostí, které se vám naskytnou. Ačkoli si ve svém obvyklém analytickém stylu dáte pozor, abyste nejprve důkladně prověřili klady a zápory nabídky. Stejně jako vám dnes prospívá pobyt za pracovním stolem, nezapomeňte si vyjít ven, abyste si pročistili mysl. Všímejte si zejména myšlenek a nápadů, které k vám přicházejí zdánlivě zčistajasna.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné uspořádání planet vás podněcuje k tomu, abyste chtěli riskovat v určitém vztahu, ale zároveň se toho velmi obáváte. Potýkáte se s poměrně velkým vnitřním napětím, čemuž se obecně snažíte vyhnout. Při této příležitosti je však konflikt skutečně tvůrčí a bylo by vhodnější ignorovat své obavy a prostě do toho jít.

Práce

Je to jeden z těch dnů, kdy lidé mohou hodně mluvit, ale nakonec neřeknou nic. Je tu spousta řečí, ale málo obsahu. Snažte se odfiltrovat chmýří, abyste z rozhovoru vytěžili alespoň jednu užitečnou myšlenku.

Peníze

Tento týden jste přímo v centru dění. Musíte zpomalit utrácení a přemýšlet o tom, jak se zbavit dluhů. Splatit to, co dlužíte, nemusí být snadné, ale vyplatí se to. Vaši blízcí na vás spoléhají. Vaše společná budoucnost může záviset na krocích, které nyní učiníte.

Zdraví

Na jedné straně vidíte mnoho svých silných stránek a máte ze sebe dobrý pocit. Na druhou stranu cítíte, že vás táhne dolů jedna nepříjemná věc, kterou se vám nepodařilo vyřešit. Pokud se budete i nadále srovnávat s ostatními, vytvoříte si skutečný problém. Pokud využijete pozitivní stránky ke konfrontaci s negativními v sobě, máte šanci na skutečný průlom. Snažte se udržet v centru pozornosti prostřednictvím aerobního cvičení, abyste si rozproudili čerstvou krev.

Přečtěte si také