Denní horoskop RAKA na 6. 12. 2022

Rak 6. 12. 2022

Tento měsíc je z hlediska emocí velmi vyostřený a vy můžete bez zjevného důvodu vybuchnout. Je to období, kdy jsou všechny emoce, které jste v sobě uložili, nuceny vyjít tak či onak na povrch. Můžete mít pocit, že máte jen malou kontrolu nad tím, jak vyjadřujete své pocity. Síla, která stojí za vašimi emocemi, je obrovská.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud máte potíže v současném vztahu, může to pro vás být dnes obtížnější než obvykle. Možná bude pro vás oba lepší, když strávíte nějaký čas o samotě, nebo když si odděleně vyrazíte a budete se věnovat činnostem, které vás zajímají. Později se vám mnohé věci budou zdát jasnější a snazší.

Práce

Dnes máte k dispozici prvky, které vám umožní dosáhnout velkých pokroků ve vaší práci. Ve vzduchu se vznáší vysoká míra energie, kterou můžete využít, pokud jednoduše poskládáte jednotlivé části a využijete je ve svůj prospěch. Čeká vás prosperita.

Peníze

Pokud utrácíte těžce vydělané peníze, obvykle za něco, co povzbuzuje smysly. V tomto životním období však můžete přehodnotit své sny a cíle. Je čas zamyslet se nad tím, zda byste neměli svůj čas a peníze vložit tam, kde jsou vaše ústa. Pokud jste odkládali zahájení vlastního podnikání na vedlejší kolej, proč? Vaše tvrdá práce se nejen časem vyplatí, ale budete díky ní také mnohem šťastnější.

Zdraví

Astrální energie dne zdůrazňuje vaši proměnlivou povahu. Klíčem k úspěchu je udržet si rovnováhu, když přijímáte všechny výzvy, které vám život přináší. Víte, že o vaši citlivou povahu je třeba obzvlášť dobře pečovat v období stresu. Dělejte to, co máte nejraději. Udělejte si čas, lehněte si, poslouchejte hudbu, kterou máte rádi, a nechte se unášet svou fantazií.

Přečtěte si také