Denní horoskop RAKA na 7. 11. 2022

Rak 7. 11. 2022

Srdeční záležitosti jsou vám dnes nakloněny. Měli byste se připravit na den plný společenských aktivit a dobré konverzace. Může se také zvýšit váš tvůrčí duch. Neuděláte chybu, když si v obchodě s oblečením nebo na bleším trhu vyberete ten správný kousek. Váš vkus pro eleganci je dokonalý, a tak si ho klidně dopřejte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Něco vás dnes udělá velmi šťastným člověkem. Už dlouho toužíte po tom, aby se vám nějaká výjimečná osoba ve vašem životě pevněji zavázala. Nyní se zdá, že právě to má v úmyslu. Zjistíte, že ačkoli často působí velmi klidně a rozvážně, jakmile jednou dají své slovo, udělají vše pro to, aby ho dodrželi.

Práce

Klíčový pracovník v práci se pro vás prosadí způsobem, který jste nečekali. Loajalita této osoby vůči vám je mnohem hlubší, než si myslíte. Vězte, že se dnes můžete spolehnout na klíčové lidi, kteří se ujmou všech vašich problémů.

Peníze

Jste známí tím, že jste organizovaní, i když jen v mysli. Nyní můžete narazit na ideální situaci v pro vás ideální čas. Co říkáte na to, že jste organizovaní? Vesmír přináší příležitosti a zároveň signalizuje jakési spřízněné duše mezi vámi a vaší prací. Neptejte se, odkud to přichází. Prostě to sledujte, nebo toho později litujte.

Zdraví

Vaše psychická povaha bude tento týden živá, protože současné aspekty osvětlují cestu k vyšší přirozenosti. Možná pocítíte i určitou fyzickou energii - jakousi vzpruhu, která vás při cvičení nebo běhu ve skutečnosti příliš daleko nedostane. Soustřeďte svou sílu na stravu a netlačte na sebe fyzicky. Váš jídelníček by měl obsahovat ryby a zdroje vitaminu A (spirulina, chlorella a další sinice), aby vaše vnitřní oko vidělo přímo!

Přečtěte si také