Denní horoskop RYB na 15. 9. 2024

Ryby 15. 9. 2024

Udělejte si prostor pro dlouhou komunikaci s dobrými přáteli, Ryby. Tento den je důležitý k tomu, abyste se svěřili lidem, které máte rádi. Udržujte věci lehké a energické, což vám i tak jde dobře. Vyjádřete své showmanství a ujistěte se, že vaše jasná přítomnost rozzáří každou místnost, do které vstoupíte. Svět je vaše jeviště, a tak hrajte roli, která vás baví nejvíc – své pravé já.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Cítíte nutkání vzít svého milovaného člověka někam jinam. Možná si ani neuvědomuje, co pro něj chystáte, ale řekněte mu, aby se připravil na nečekané, protože mu to pravděpodobně vyrazí dech. To s největší pravděpodobností upevní váš vztah novým způsobem, protože vás to spojí v nové vzrušující situaci.

Práce

Budete muset změnit svůj rozvrh, abyste stihli vše, co potřebujete. Něco trvá déle, než jste si mysleli, a něco jiného nezabere vůbec žádný čas. Flexibilita je jediný způsob, jak tento den zvládnete s lehkostí.

Peníze

Toto období je o skupinách, politice a samostatném podnikání. Pokud hledáte způsoby, jak si vydělat více a vytvořit si větší stabilitu, vesmír vám dává štěstí a šanci, abyste to dokázali. Obraťte se na přátele a skupiny navazující kontakty, které vám pomohou vybudovat si klientelu, zatímco budete přecházet ze současného zaměstnání. Nezapomeňte si své nápady a výrobky chránit autorskými právy a ochrannými známkami, abyste si zajistili budoucí zisky.

Zdraví

Energie vycházející z planet dnes představuje mentální výzvu. Emoce a moc na sebe vrčí; možná se dokonce pustí do skutečného boje. Mentální výzvou je ustoupit a zhodnotit situaci. Kolik je toho v sázce? Překoná se to nakonec? Jde o vítězství a prohru? Největší výzvou bude tváří v tvář tomuto rozptýlení nadále dodržovat svůj osobní zdravotní režim. Není fér ani rozumné zanedbávat své tělo a veškerou energii v něm obsaženou.

Přečtěte si také