Denní horoskop ŠTÍRA na 1. 1. 2024

Štír 1. 1. 2024

Zdá se, že jste připraveni na zásadní změnu ve svém životě, Štíři. Dávejte si však pozor, abyste neprováděli změny jen pro změnu. Dobře si rozmyslete, co skutečně chcete udělat. Trocha introspekce by právě mohla odhalit, že změny, o které usilujete, jsou spíše menší než větší. Možná budete chtít jen začít více pracovat na svém zdraví. Několik dní v týdnu běhat a slíbit si, že budete k obědu jíst raději saláty než sendviče, může ve vašem životě vyvolat úžasný vlnový efekt zdraví a pohody.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Hluboké rozhovory pro vás mají jistou přitažlivost, ale pouze tehdy, pokud nezahrnují diskuse o nepříjemných aspektech vašeho vlastního chování. Nebeská konfigurace vás vybízí k hlubokomyslnosti, zejména v souvislosti se vztahem, který vás docela fascinuje. Pokud chcete, aby tomu tak bylo i nadále, budete to muset začít brát vážně.

Práce

Nebuďte příliš rychlí v posuzování práce někoho jiného. Můžete si myslet, že je špatná jen proto, že jí nerozumíte. Než dojdete k závěru, že práce byla provedena špatně, nespěchejte a ptejte se. Možná se něco dozvíte.

Peníze

Pokud vás v poslední době trápí peníze, zdravý aspekt vám pomůže dostat se z této rutiny. Události otřesou vaším domácím životem a vnitřními emocemi. Může se zdát, že pocity přicházejí odnikud. To vše vám však uvolňuje cestu k uvolnění starých vzorců, abyste mohli pokročit ve svém finančním životě. V zaměstnání jste nabádáni, abyste vyjádřili svůj názor. Nedovolte, aby si někdo jiný nárokoval zásluhy za vaši práci.

Zdraví

Dnešní astrologická atmosféra by v překladu do češtiny zněla: tak dobrá, jak jen to jde. Ve hře je krásný aspekt, který vyzývá k oslavě toho, co umíte nejlépe. Ať už vám dělá dobře cokoli, těchto pár dní byste měli sdílet s lidmi, které máte rádi, a dělat věci, které máte rádi. Ve skutečnosti, když si tranzity, jako je tento, užíváte naplno, jste často obdařeni vhledem, který vám může pomoci překonat překážky v blízké budoucnosti. Získejte pozitivní sílu prostřednictvím zdravých, rozumných oslav.

Přečtěte si také