Denní horoskop ŠTÍRA na 1. 10. 2022

Štír 1. 10. 2022

Dnes máte velkou moc, tak ji moudře využijte. Nikdo nemá rád tyrany. Neuchylujte se k taktikám ze základní školy. Vytvářejte si přátele, ne nepřátele. Využijte svou sílu a vůdčí schopnosti k tomu, abyste druhým pomohli, místo abyste se s nimi hádali. Snažte se nerozhádat milovanou osobu. Věci by se mohly pěkně rozhořet a sopka by mohla vybuchnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zase se vaše cukrové buchty projevují jako autoritářské? Energie dne je může přimět k tomu, aby předstírali, že ovládají domácnost. Vy si mezitím připadáte jako jedna z těch loutek, které tančí podle toho, jakou melodii zrovna preferují. No, možná je na čase získat zpět svou moc, dát jim najevo, že máte na svém luku víc strun než kdejaká loutka a od nynějška to hodláte dokázat.

Práce

Přestože je to pro vás den odpočinku od práce, z psychického hlediska se jako den odpočinku vůbec nemusí jevit. V hlavě se vám točí spousta nápadů. Zajděte si s někým na film. Utečte na chvíli od reality. Nemáte náladu se soustředit ani jasně myslet.

Peníze

Čeká vás období zvýšené sociální aktivity, která může pomoci každému nedávno zahájenému podnikatelskému záměru. Vzhledem k zaměření na skupiny, politiku a samostatnou výdělečnou činnost jste připraveni provést ve svém životě velkou změnu, která může nakonec ovlivnit způsob vašeho života. Je snazší komunikovat se skupinami o svých nápadech a ovlivnit veřejné mínění ve svůj prospěch.

Zdraví

V dnešní době se klade velký důraz na stravu - klíčový je výběr nejčerstvějších dostupných potravin a příprava různých zdravých jídel tak, aby byly pokryty všechny nutriční potřeby. Další důležitou součástí stravy je jíst pomalu a jídlo pečlivě žvýkat. Kromě toho, že se vyhneme riziku zadušení, nám dobře rozžvýkané jídlo pomáhá vyhnout se nadměrnému zatěžování našich trávicích žláz. Mnoho lidí, kteří jídlo hltají, své žlázy příliš zatěžují a zjišťují, že i po jídle zůstávají "hladoví"!

Přečtěte si také