Denní horoskop ŠTÍRA na 10. 10. 2022

Štír 10. 10. 2022

Ve vzduchu je dnes cítit elektřina, která vás může podnítit k významné změně v některé oblasti vašeho života. Snažte se na to nespěchat. Neprovádějte změny jen pro změnu, ale skutečně prozkoumejte něco, co je třeba změnit. Nyní máte velkou příležitost k růstu, a tak hledejte způsoby, jak můžete dosáhnout významných osobních zlepšení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná zjistíte, že se některé výhrady začínají pomalu odstraňovat. Vztah, ve kterém se cítíte být s druhým člověkem hluboce spjati, ve vás vyvolává pocit nedůvěry kvůli nedávnému problému v komunikaci. Zatím se zdá, že to bylo téměř nemožné vyřešit. Dnes však dojde k průlomu, a to velmi významnému.

Práce

Zatímco vy se zoufale snažíte povzbudit ostatní, zdá se, jako by se všichni ostatní snažili strhnout vás. Na celý den doléhá emocionální tíha, která vám ztěžuje zůstat na slunečné straně ulice. Udělejte, co je ve vašich silách.

Peníze

Nyní máte aktivitu, která ovlivňuje skupiny, politiku a samostatnou výdělečnou činnost. Je to skvělá doba na to, abyste si prošli své kontakty a zjistili, jak by vám někdo mohl pomoci rozvinout nový nápad do podoby produktu nebo služby, která by vám vydělávala peníze. Vy máte know-how, ale tento druhý člověk má peníze nebo konexe, aby to posunul na další úroveň.

Zdraví

Je pro vás důležité, abyste si věci ujasnili sami se sebou i s ostatními. Právě teď je tu spousta energie, která může zamlžit vaše priority, ztížit rozluštění vašich očekávání a definovat vaše emoce. Můžete něco velmi silně cítit, ale nedokážete to vyjádřit - což může snadno vést k hořkému zklamání. Cvičení je skvělým pomocníkem. Pomáhá rozlišovat mezi tím, co chcete dělat, a tím, co můžete dělat. Cvičení může zjednodušit vaše emoce.

Přečtěte si také