Denní horoskop ŠTÍRA na 10. 12. 2022

Štír 10. 12. 2022

Jste odhodláni získat náklonnost výjimečné osoby? Věnovali jste v poslední době tomuto cíli hodně energie? Máte zájem o znovuoživení svého manželství? Dnešní den je pro lásku mimořádně příznivý. Nyní je čas na bláznivé flirtování, psaní milostných dopisů a procházku po milostné stezce!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska bude dnes pro vás hluboce intenzivní i nádherně romantická. Budete se těšit z toho, že vás někdo zve na večeři a dopřává vám ty nejlepší požitky, ale možná už nebudete mít takový zájem, když si uvědomíte, že to všechno není zadarmo a že se za to se platí. Možná by pomohlo, kdybyste se hned na začátku zeptali, o co se jedná.

Práce

Mezi vámi a ostatními dnes probíhá intenzivní komunikace, ale zdá se, že se nikam nedostanete. Možná odcházíte z dlouhého dialogu se svým šéfem a stále přemýšlíte, co se vám snažil sdělit. Zítra se zeptejte znovu.

Peníze

Můžete neuvěřitelně dobře vydělávat i spořit peníze a v průběhu času pečlivě budovat investiční portfolio. Nyní se však můžete setkat s nepříjemnou zprávou týkající se vašeho peněžního života. Tento týden se hlavní energie vyskytuje v oblasti vašeho horoskopu spojené se zaměstnáním a/nebo zdravím, což znamená, že možná budete nuceni přehodnotit možnost zaměstnání, o kterém jste si mysleli, že jste ho už opustili, nebo vám vzniknou neplánované výdaje, které nechcete platit. Udělejte krok zpět a přeskupte síly.

Zdraví

Jakmile se budete cítit pohodlně a prozkoumáte své osobní návyky, vydejte se do kuchyně. Máte tam vše, co potřebujete k přípravě vlastních výživných jídel? Je důležité, abyste se ve vlastní kuchyni cítili dobře; znamená to, že jste připraveni převzít kontrolu nad tím, co jíte. I kdybyste vařili jen jedno jídlo týdně, začnete se učit postup, kterým se inteligentně vyživujete. Zařaďte svou kuchyni mezi priority v rozpočtu na úpravu domácnosti.

Přečtěte si také