Denní horoskop ŠTÍRA na 11. 11. 2022

Štír 11. 11. 2022

Dávejte si pozor, abyste se nenechali unášet svými emocemi. Velkolepé scénáře, které si v hlavě vymyslíte, vám mohou způsobit pád srdce, když skončí nenaplněné nebo zmařené. Tento den se nese v realistickém tónu a žádá vás, abyste byli vážní a praktičtí, zejména pokud jde o vaše pocity.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste se přistihli, že donekonečna přemýšlíte o určitém příteli nebo potenciálním milostném partnerovi, možná byste se měli zastavit a místo toho podniknout nějaké kroky. Energie dne vás může strhnout do ráje, ale než se necháte příliš unést, bude lepší zjistit, jak to mezi vámi skutečně je. Jakmile si budete jistí, můžete fantazírovat, jak se vám zlíbí.

Práce

Váš majetek neustále kolísá. Jste frustrovaní z nestabilní půdy, na které se nacházíte. Uvědomte si, že máte nad svou situací větší kontrolu, než si myslíte. Vše máte jako na dlani. Čeká vás nový začátek.

Peníze

Energie nyní proudí snadno, bez rušivých vlivů a překážek. Vzhledem k tomu, že aspekty ovlivňují vaši kariéru, je to skvělá zpráva. Nové šance na postup jsou pro vás přímo na povrchu. Od povýšení až po zvýšení platu, můžete to zařídit. Je to o to lepší, že sny a ambice se spojují s vaším domem peněz a hodnot. Jen neutrácejte to, co ještě nemáte.

Zdraví

Dávejte si pozor na problémy, které se v těchto dnech objevují v okruhu přátel a rodiny. Možná jste otevřeni novým myšlenkám a novým způsobům myšlení, ale nedovolte, aby vás tato otevřenost dostala do problémů. Aspekt dne obvykle vyvolá některé hraniční otázky. Máte právo říci ne, když je nějaká hranice překračována. A vy jste ten, kdo určuje hranice! Cvičte jógu nebo meditaci, abyste zůstali na vrcholu svých zájmů.

Přečtěte si také