Denní horoskop ŠTÍRA na 11. 12. 2022

Štír 11. 12. 2022

Dnešní předpověď je pro vás vynikající. Nebeská tělesa si nemohou pomoci a usmívají se na bouřlivou energii vaší povahy. Doporučujeme vám, abyste jednali podle své silné intuice. Při provádění svých činů však buďte obezřetní, aby vám váš impulzivní duch nezabránil přijmout doporučená opatření.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná vás čeká poměrně náročný den, pokud jde o virtuální schůzky a interakce. Vynakládáte velké úsilí na jeden konkrétní vztah, který se zdá být obzvláště slibný. V této fázi však může být také moudré posoudit, co se vám právě vrací. Je v pořádku, že jste zamilovaní, pokud je cit oboustranný.

Práce

Věnujte zvláštní pozornost všem dokumentům nebo smlouvám, se kterými dnes přijdete do styku. Než se k němu zavážete, důkladně si ho prohlédněte. Pokud jde o jakýkoli druh papírování, je pro vás výhodou mít kritičtější pohled než obvykle.

Peníze

Můžete neuvěřitelně dobře vydělávat i spořit peníze a v průběhu času pečlivě budovat investiční portfolio. Nyní se však můžete setkat s nepříjemnou zprávou týkající se vašeho peněžního života. Tento týden se hlavní energie vyskytuje v oblasti vašeho horoskopu spojené se zaměstnáním a/nebo zdravím, což znamená, že možná budete nuceni přehodnotit možnost zaměstnání, o kterém jste si mysleli, že jste ho už opustili, nebo vám vzniknou neplánované výdaje, které nechcete platit. Udělejte krok zpět a přeskupte síly.

Zdraví

Vyznat se ve správném postupu pro váš domov bude dnes snadné. Pokud vaše kuchyně potřebuje vymalovat, naplánujte si to na nadcházející víkend! Pokud potřebují vaše nože nabrousit, abyste si vaření více užili (cože, nože nabrousit?) - pusťte se do toho! Je důležité zlepšit kvalitu života v kuchyni u vás doma. Ať už to pro vás znamená cokoli, srdcem vašeho domova je kuchyně, protože bez výživy bychom tu nebyli!

Přečtěte si také