Denní horoskop ŠTÍRA na 11. 9. 2022

Štír 11. 9. 2022

Vaše mysl bude dnes bystrá a měli byste si být jisti všemi svými slovy, Štíři. Buďte hrdí na to, kdo jste a čemu věříte. Toto sebevědomí z vás bude vyzařovat. Využijte své bystré duševní schopnosti k tomu, abyste pohnuli s věcmi ve svůj prospěch. Je to příliš dobrá příležitost na to, abyste ji pasivně promarnili. Převezměte kontrolu nad situací a postavte se do čela dění. Plnou parou vpřed!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vzduchu je dnes cítit hravost. Dnešní planetární konjunkce naznačuje, že oba můžete mít chuť vyrazit ven a prostě se bavit. To může zahrnovat jakoukoli činnost, která je nyní možná. Není to čas, kdy byste zůstávali doma a šeptali si sladké řeči do uší. Podnikněte společně něco vzrušujícího; může vás to ještě více sblížit.

Práce

Začínáte být frustrovaní zastaralým myšlením ostatních lidí. Zavádějte v práci nové nápady a zdůrazňujte celkovou efektivitu, kterou tyto nápady přinesou. Cokoli, co vytvoří harmonii, bude velmi oceněno.

Peníze

Toto období se týká všech způsobů, jakými oslovujete ostatní, ať už pracovně, nebo pro potěšení. Vzhledem k tomu, že harmonická aktivita ovlivňuje vaše skupiny, společenské aktivity a samostatné podnikání, můžete přemýšlet o tom, jak využít své sociální sítě k zahájení nějakého nového podnikatelského záměru. I kdyby to mělo být na nějakou dobu jen na vedlejší koleji, možná zjistíte, že spojení s ostatními může mít velký význam.

Zdraví

Zjistili jste, že když se k sobě chováte lépe, svět je lepší? Abyste o sebe mohli lépe pečovat, podívejte se pozorně na to, co denně konzumujete. Je důležité neustále vyřazovat nezdravé návyky, zejména s přibývajícím věkem. Rádi mlsáte, proto dbejte na to, abyste měli k dispozici spíše zdravé věci k mlsání než nezdravé potraviny. Sušené brusinky jsou zábavné a chutné, stejně jako pistácie. Dobrým přítelem je také sušená papája, která napomáhá rozkladu bílkovin.

Přečtěte si také