Denní horoskop ŠTÍRA na 12. 11. 2022

Štír 12. 11. 2022

Vaše představivost se dnes může vznést do modrých dálek. Možná si představíte nové úžasné plány do budoucna. Možná se k vám dostanou nějaké peníze. Je tu možnost očekávaného zvýšení platu. Nechte svou fantazii volně bujet. Během následujícího dne si udělejte seznam svých možností. Ty neproveditelné vyřaďte. S rozhodnutím nespěchejte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Připravte se na živou konverzaci mezi vámi a někým, na koho jste se upnuli. Výměnný obchod není to správné slovo, ale přesto je tu jistý smysl, ve kterém oba slovně bojujete, abyste se ujistili, že oba dostanete to, co si zasloužíte. Ale alespoň jste k sobě oba upřímní – do určité míry!

Práce

Dnes se cítíte dobře, a přestože nejste v práci, je vhodná doba na to, abyste přemýšleli o pracovních záležitostech. Vaše mysl je jasná, stabilní a praktická. To, co si dnes naplánujete, se později zcela jistě uskuteční.

Peníze

Energie nyní proudí snadno, bez rušivých vlivů a překážek. Vzhledem k tomu, že aspekty ovlivňují vaši kariéru, je to skvělá zpráva. Nové šance na postup jsou pro vás přímo na povrchu. Od povýšení až po zvýšení platu, můžete to zařídit. Je to o to lepší, že sny a ambice se spojují s vaším domem peněz a hodnot. Jen neutrácejte to, co ještě nemáte.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vás bude inspirovat k tomu, abyste se vášnivěji zajímali o věci každodenního života. Můžete očekávat vysokou hladinu energie a touhu udělat vše, co jste si předsevzali! Uvědomte si však, co je během tohoto přívalu ohnivé energie rozumné. Stále platí, že si musíte dobře odpočinout, každý den se přiměřeně hýbat a dodržovat zdravou a vyváženou stravu. Využijte svého nadšení k tomu, abyste se pustili do již rozpracovaných projektů a s rozjížděním nových buďte opatrní.

Přečtěte si také