Denní horoskop ŠTÍRA na 13. 11. 2022

Štír 13. 11. 2022

Dnes může být těžké udržet svou pozornost. Vaše mysl se může snadno rozptylovat a možná nebudete mít trpělivost řešit situace, které vám přijdou do cesty. Snažte se počkat, až někdo domluví, a teprve pak mluvte. Buďte zdvořilí a respektujte ostatní a oni budou více respektovat vás.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná si přejete sdělit svému partnerovi (současnému nebo budoucímu) něco, co vyžaduje velký takt a jemnost, ale přirozeně z toho můžete mít také obavy. Možná pociťujete strach říci svůj názor, ale pokud dokážete otevřít své srdce a dostat se přes tyto bariéry, zjistíte, že se může stát něco docela krásného. Dejte lásce šanci.

Práce

Prosazujte svou nezávislost. Míříte k důležitému cíli a ostatní lidé vám stojí v cestě. Nedovolte jim to. Jednejte nezávisle na ostatních. Postupujte vpřed bez překážek druhých. Teď není čas na to, abyste nosili kouli na noze.

Peníze

Energie nyní proudí snadno, bez rušivých vlivů a překážek. Vzhledem k tomu, že aspekty ovlivňují vaši kariéru, je to skvělá zpráva. Nové šance na postup jsou pro vás přímo na povrchu. Od povýšení až po zvýšení platu, můžete to zařídit. Je to o to lepší, že sny a ambice se spojují s vaší oblastí peněz a hodnot. Jen neutrácejte to, co ještě nemáte.

Zdraví

Na postavení planet vás dnes není třeba upozorňovat, jste si poměrně dobře vědomi maličkostí, které rozhodují o tom, zda je komunikace úspěšná, nebo ne. Možná byste si však měli uvědomit, co můžete udělat pro to, aby byla komunikace efektivnější. Pití velkého množství vody vás jednak naplní trpělivostí, jednak vás přiměje zpomalit natolik, abyste si všimli, co je třeba říci (a co je třeba vynechat!).

Přečtěte si také