Denní horoskop ŠTÍRA na 13. 8. 2022

Štír 13. 8. 2022

Štíři, tento den může být náročný a vy se budete cítit pod tlakem, že musíte něco udělat, ale ve vaší mysli bude přetrvávat nerozhodnost a váhání. Mezi kamenem a tvrdým místem není snadné místo, ale cestu ven najdete. Možná byste měli udělat krok – jakýkoli krok. Jakmile rozproudíte energii, směr, kterým se musíte vydat, bude jasný.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Právě ve vzdělávacím nebo duchovním prostředí nabývá romantika zajímavých obrátek, zvláště když je dnes ve hře nebeská energie. Naskýtá se vám skvělá příležitost skutečně poznat někoho, kdo je velmi výjimečný a koho jste si už před nějakou dobou vyhlédli. Nejenže se tím potvrdí vaše naděje, ale možná si do kalendáře připnete i datum. Udělejte seno, dokud svítí slunce!

Práce

Snažte se najít úskalí svého současného plánu. Zahrajte si na ďáblova advokáta. Obvykle se tak soustředíte na světlé stránky, že nevidíte ty temné. Nebuďte krátkozrací. Připravte se na nejhorší a zároveň doufejte v to nejlepší.

Peníze

Nyní máte spoustu neřešitelných aktivit. Jste nepříliš jemným způsobem tlačeni k tomu, abyste jednali s ostatními. Vytváření nových vztahů a kultivace těch stávajících vám poskytne odpovědi, které hledáte.

Zdraví

Dnešní aspekt vás přivádí na místo klidné introspekce, která by mohla vést k významným změnám. Všímejte si, o čem přemýšlíte pod povrchem – pokud je pro vás těžké se soustředit, věnujte si během dne trochu osobního času navíc. Pokud je to možné, zajděte si na hodinu jógy nebo si jděte zaběhat, což vám poskytne čas, abyste se mohli soustředit na to, co je důležité. Zvažte své schopnosti změnit to, s čím nejste ve svém životě spokojeni  jsou ohromné!

Přečtěte si také