Denní horoskop ŠTÍRA na 14. 9. 2022

Štír 14. 9. 2022

Připravte se na akci, Štíři, protože dnešek by mohl být rychlým dobrodružstvím, které vás udrží ve střehu. Vaše touha bojovat a dobývat je pravděpodobně mnohem silnější než obvykle a právě komunikace s ostatními je tím, co tento oheň podnítí. Váš akční instinkt bude pravděpodobně smělý, a proto buďte ve všech situacích opatrní. Dávejte si pozor a vyhýbejte se konfrontacím!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vzduchu je dnes cítit více vášně a intrik, než jste za poslední dobu zažili. V tento den se váš vztah ocitne na ostří nože mezi čistě platonickým a opravdovým vztahem. Jak se rozhodnete? Důvěřujte svému vnitřnímu pocitu a neuděláte chybu. Už nějakou dobu o tom přemýšlíte, nyní se rozhodněte.

Práce

Vaše sny jsou pro vás důležité a právě teď jste frustrovaní, protože se zdá, že tyto sny stojí na místě. Možná se dokonce pohybují zpět. Neshazujte se kvůli tomu. Uvědomte si, že tento zpětný pohyb je součástí procesu.

Peníze

Tvůrčí práce, akce a tvrzení se nyní spojují. To změní způsob, jakým se spojujete se sociálními skupinami, a možná začnete uvažovat o tom, že byste se v blízké budoucnosti stali samostatně výdělečně činnými. Tento aspekt říká, že vaše nápady jsou pevné. Potřebujete jen odvahu, abyste tento přechod uskutečnili a dotáhli do konce. Peníze přijdou, když navážete na to, co se vám poštěstilo vytvořit.

Zdraví

Jednou z vašich skvělých vlastností je schopnost být realistou. To je dobrá zpráva pro nastavení vaší zdravotní praxe, protože je důležité stanovit si dosažitelné cíle. Cvičení, které si vyberete, musí být něco, co vás baví, a něco, co se hodí do vašeho denního rozvrhu. Pokud si například vyberete lezení po skalách, potřebujete mít k dispozici místo, kde se mu můžete pravidelně věnovat (pokud samozřejmě nebydlíte v blízkosti přírodní skalní stěny!).

Přečtěte si také