Denní horoskop ŠTÍRA na 15. 11. 2022

Štír 15. 11. 2022

Vaše síla proměnit svůj život je mocná. Máte k dispozici mnoho možností, i když se to možná nezdá. Jedinou velkou překážkou, která vás brzdí, je váš emocionální stav mysli. Vaše pocity mohou být nyní citlivé, což vás znejistí při zahájení změn, o kterých víte, že jsou pro váš pokrok nezbytné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná máte pocit, že mezi vámi a milovanou osobou je bariéra. Jste si vědomi sebemenší překážky na cestě ke spojení a možná by pro vás oba bylo lepší, kdybyste si vzájemně poskytli prostor a soustředili se na věci, které mají význam pro každého z vás zvlášť, než abyste dělali věci společně. Později můžete opět spojit své síly v lepším rozpoložení.

Práce

Máte představu o tom, jak by měl určitý projekt dopadnout. Buďte v této vizi flexibilní. S největší pravděpodobností to nedopadne tak, jak si představujete. Nebuďte zklamaní z výsledku jen proto, že konečný výsledek není takový, jaký jste očekávali.

Peníze

Teď vám jde jen o moc. Vesmír vám dává schopnost jasně a autoritativně sdělovat své myšlenky a zároveň vám dává sílu přeměnit jakoukoli situaci v něco, co bude pro váš výsledek výhodnější. Buďte na pozoru před těmito malými příležitostmi, které méně pozorní jedinci určitě přehlédnou. Peníze přicházejí, když plně využijete sílu své mysli i svého ložiska.

Zdraví

Planetární konjunkce vás vybízí, abyste se rovnou pustili do plánů, které se týkají jen vás. Může jít o vaše pracovní nebo cestovní plány, v závislosti na vaší míře nezávislosti, ale rozhodně to znamená váš jídelníček a cvičební režim. Energie pro vás tento měsíc nebude problémem, pokud proti tomuto mimořádně ohnivému aspektu nestojí nějaký specifický aspekt. S použitím zdravého rozumu se samozřejmě protáhněte na novou hranici, pokud jde o váš cvičební režim.

Přečtěte si také