Denní horoskop ŠTÍRA na 15. 12. 2022

Štír 15. 12. 2022

V současném astrálním prostředí by se vaše profesní a finanční zájmy mohly změnit k lepšímu. Jakékoli potíže, které jste mohli mít, jakoby mávnutím kouzelného proutku zmizí. Jakákoli práce, ať už v kariéře nebo v osobním životě, by měla probíhat hladčeji. Měli byste se cítit silní, energičtí a optimističtí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je dnes mocná, zcela požitkářská a také velmi divoká. Ve skutečnosti vás neustále trápí vaše image, a tak se můžete cítit znepokojeni při pomyšlení, že se vám rozcuchají vlasy a vyvedou z míry, pokud se odvážíte oddat se zhruba hodinové vášni. Existuje také možnost, že se necháte zcela strhnout - pokud si to budete přát!

Práce

Snažte se nenechat se vtáhnout do dramatu, které dnes provází určitý úkol. Snažte se povznést nad malicherné hádky a směšné škádlení ohledně toho, komu se nepodařilo splnit určitý projekt apod. Máte na starosti důležitější věci.

Peníze

Ačkoli vaše dominantní body v životě nejsou vždy spojeny s penězi, víte, jak na sebe upozornit svými schopnostmi a talentem. V této době zažíváte příliv energie, protože vaším znamením procházejí osobní planety. V oblasti peněz však nejste ještě ani tady, ani tam. Za několik měsíců bude situace o dost růžovější, ale zatím se držte kurzu, i když to nevypadá příliš růžově.

Zdraví

Jakmile se seznámíte se svými možnostmi, bude postupně snazší vybírat si lepší potraviny. Při některých příležitostech můžete skutečně dát přednost jablku před kouskem dortu, pokud si uděláte čas na skutečnou kontrolu a zeptáte se sami sebe. Pyšněte se tím, že víte, na co máte chuť! Vybíravost je jednou z vašich největších předností. Eliminujte lítost tím, že budete uvažovat prozíravě a alternativně - zejména pokud jde o výživu vašeho těla.

Přečtěte si také