Denní horoskop ŠTÍRA na 15. 9. 2022

Štír 15. 9. 2022

Štíři, tento den má lehkou, povznášející příchuť, které byste se měli chopit a převzít ji do svých rukou. Zjistíte, že tato energie je spíše snová, ale zároveň expanzivní, což vás povzbuzuje k tomu, abyste se vznesli výš a dosáhli více. Chopte se příležitostí, ale dejte si pozor, abyste nejednali na základě mylných informací. Vysněné sny vás nikam neposunou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes pocítíte potřebu svobody. Máte mnoho nápadů a projektů, které byste velmi rádi vyzkoušeli o samotě, a opravdu byste potřebovali trochu prostoru. Není třeba vytvářet špatné pocity mezi vámi a vaší milovanou osobou. Jen mu vysvětlete, že čas strávený o samotě bude znamenat, že si později mnohem více užijete společnost toho druhého.

Práce

Vaše celková nálada je mimořádně optimistická a pozitivní, a i když se ostatní budou snažit tuto náladu narušit, vy zůstanete silní. Ostatní lidé mají velmi fantaskní představu o pravdě, která neodpovídá vašemu chápání. V tom spočívají třenice.

Peníze

Tvůrčí práce, akce a tvrzení se nyní spojují. To změní způsob, jakým se spojujete se sociálními skupinami, a možná začnete uvažovat o tom, že byste se v blízké budoucnosti stali samostatně výdělečně činnými. Tento aspekt říká, že vaše nápady jsou pevné. Potřebujete jen odvahu, abyste tento přechod uskutečnili a dotáhli do konce. Peníze přijdou, když navážete na to, co se vám poštěstilo vytvořit.

Zdraví

Kdykoli narazíte na energetický blok nebo na překážku, která se zdá být vnější, desetkrát se zhluboka nadechněte a opakujte si tuto mantru: "Těší mě objevovat." Když se nad tím zpětně zamyslíte, bloky, se kterými se setkáváme, jsou často plné potenciálu a objevování. Pokud se naučíte užívat si tyto okamžiky "zaseknutí" pro informace, které vám nakonec mohou dát, získáte cennou dovednost, která tisícinásobně zvýší vaši pohodu.

Přečtěte si také