Denní horoskop ŠTÍRA na 16. 10. 2022

Štír 16. 10. 2022

Dnes jste se pustili do práce. Jste šťastní, plní energie a optimismu. Cítíte lásku ke všem lidem. Nedivte se, když vám díky tomu vstoupí do života noví lidé. Nemůžete se jim divit, že chtějí být ve vaší blízkosti. Vypadáte stejně dobře, jako se cítíte. Cítíte, jak vás sledují pohledy, když jdete po ulici. Užívejte si pozornosti!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná si dnes budete muset dávat obzvlášť pozor na to, jak se vyjadřujete. Hrozí nebezpečí, že ve snaze zapůsobit na někoho, s kým chcete chodit, můžete zamlčet některé podstatné informace, zatímco budete donekonečna mluvit o spoustě věcí, které mají jen malý nebo vůbec žádný význam. Bylo by lepší mluvit od srdce.

Práce

Spojíte se s dalšími nezávislými pracovníky a podělíte se o své zkušenosti. Každý z vás pracoval na svém vlastním samostatném projektu, ale nyní se musíte vzájemně podělit o své pokroky a prezentovat, co jste se naučili a co jste vyvinuli.

Peníze

Vesmír přináší změny v tom, jak se vnímáte a jak se stavíte ke světu. Ostatní vás obvykle vnímají jako pracovité a šetrné. Avšak aspekty ovlivňující vaše skupiny, politiku a samostatné podnikání mohou způsobit, že budete najednou působit více společensky. Někteří by vás dokonce nazvali životem večírků, protože se seznamujete s novými lidmi, uzavíráte dohody a plníte si společenský kalendář.

Zdraví

Dnes se ukáže, jak moc jste oddaní domovu a rodině. Rodina je nebo v určitém okamžiku bude základním kamenem vašeho života. Nejkritičtější otázkou týkající se rodiny je zdraví. Ať už jste rodič, nebo dítě, vaše zdraví určitě znamená svět pro někoho jiného. Proč nemít přehled o tom, jak se o sebe postarat co nejlépe. Poznejte své limity a buďte aktivní a kreativní v péči o své zdraví. Prospěje to vám i vaší rodině.

Přečtěte si také