Denní horoskop ŠTÍRA na 16. 8. 2022

Štír 16. 8. 2022

Dnešní den je z astrologického hlediska významný, Štíři. Může být potvrzením vašeho průkopnického ducha. Buďte zastánci nového a bizarního. Otevírá se vám okno příležitosti, které vám odhalí zlatou šanci. Síly, které se zdají být v rozporu, mohou ve skutečnosti dobře spolupracovat. Nezapomeňte vyvažovat staré tradice novými informacemi. Jejich integrace je klíčová.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to skvělý den pro setkávání s přáteli, kteří jsou oporou vašeho života. Pokud jste trochu trpěli stresem a vypětím života, pak je to čas, kdy si můžete odpočinout v jejich společnosti a být prostě vděční za sdílení tak dobré společnosti. Je to také vhodná doba k navázání přátelství, protože se pro vás pravděpodobně nakonec stanou velmi důležitými.

Práce

Máte dokonalou dávku ctižádosti a odvahy v kombinaci s dobrými vztahy s ostatními, takže dnes budete v práci velmi efektivní. Oba tyto fantastické talenty budou uznány a vyzdviženy, takže se je nebojte předvést.

Peníze

V oblasti vaší kariéry nyní dochází ke změnám. Kariérní otázky jsou vám blízké, ale snažte se, aby vás tento týden nepohltily. Může to být jednoduše proto, že se zde soustředí tolik energie. Vždy se však můžete rozhodnout nastolit rovnováhu mezi penězi, které vám práce přináší, a přáteli a rodinou, kteří by vás čas od času rádi viděli.

Zdraví

Aspekt dne vás učiní obzvláště citlivými  buďte na sebe opatrní. Budou se objevovat výzvy v tom, jak se vidíte vy a jak vás chtějí vidět ostatní. To nikdy není dobrý pocit. Nesmíte však podlehnout pocitu, že vás druzí lidé posuzují podle svých měřítek. Snažte se zaměřit na své zdraví jako prostředek k určení vlastních osobních hranic. Udělejte si tento týden z cvičení a stravy prioritu.

Přečtěte si také