Denní horoskop ŠTÍRA na 18. 12. 2022

Štír 18. 12. 2022

Vaše emoce mohou být dnes tlumené, ale nenechte se tím zklamat. Abyste z tohoto dne vytěžili co nejvíce, bylo by dobré pracovat s energií. Pusťte se do úkolů, které vyžadují větší disciplínu a pevnou vůli. Nalaďte se na vážný režim a dokončete věci. Pusťte se do praktických úkolů, které vyžadují pevnou ruku a soustředěné myšlení. Můžete toho docela dost stihnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdá se vám, že váš vztah uvízl v určité rutině, a vy máte pocit, že se propadáte do zoufalství. Současné planetární uspořádání může mezi vámi vyvolat pocity izolace a osamělosti, což naznačuje, že jste přestali komunikovat na jakékoliv srdeční úrovni. Diskuse je prvním krokem k vytvoření změn, které budou fungovat pro vás oba.

Práce

Přátelské vztahy s ostatními vám přinesou více štěstí a prosperity, než si možná myslíte. Buďte otevření novým lidem a novým nápadům, místo abyste se je snažili aktivně uzavírat. Dnes vás čeká něco, co se ukáže jako docela výhodné.

Peníze

Ačkoli vaše dominantní body v životě nejsou vždy spojeny s penězi, víte, jak na sebe upozornit svými schopnostmi a talentem. V této době zažíváte příliv energie, protože vaším znamením procházejí osobní planety. V oblasti peněz však nejste ještě ani tady, ani tam. Za několik měsíců bude situace o dost růžovější, ale zatím se držte kurzu, i když to nevypadá příliš růžově.

Zdraví

Pravděpodobně si přejete, aby se věci děly rychleji, než se dějí, zejména pokud jde o opakující se návyky jíst v běhu a nepřemýšlet dopředu. Zkuste se zamyslet nad tím, jak rádi vypadáte, a nad přípravou, která je s tím spojená. Možná strávíte hodinu denně tím, abyste vypadali dobře. Čtvrtinu této doby věnujte přemýšlení o tom, co musíte mít k dispozici v době jídla. Prvním novým návykem, který byste si měli osvojit, by mělo být používání promyšlenosti u jídla.

Přečtěte si také