Denní horoskop ŠTÍRA na 18. 9. 2022

Štír 18. 9. 2022

Nikdy jste nevypadali lépe, Štíre. Všimne si toho i váš partner a zahrne vás dalšími projevy náklonnosti a možná i nečekaným dárkem. To by vám mělo vykouzlit úsměv na tváři! V práci vám mohou být svěřeny povinnosti nad rámec vaší obvyklé práce. Dbejte na to, abyste se tohoto zvláštního úkolu zhostili dobře. Pokud se vám to podaří, je pravděpodobné, že bude následovat povýšení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máš rande s minulostí. Možná jste osobu, s níž se hodláte setkat, už delší dobu neviděli, ale nenechte si žádnými obavami nebo starostmi zkazit to, co se nakonec ukáže jako skvělá příležitost. Aby se schůzka skutečně vydařila, vydejte se na místo, které ve vás vyvolá staré vzpomínky, a brzy si budete bez přestání povídat.

Práce

Tento den působí velmi expanzivně a jakákoli vaše myšlenka se nějakým způsobem znásobí nebo zesílí. To je v pořádku, ale ujistěte se, že jste si své záměry ověřili u druhých, než začnete neuváženě postupovat vpřed.

Peníze

Tvůrčí práce, akce a tvrzení se nyní spojují. To změní způsob, jakým se spojujete se sociálními skupinami, a možná začnete uvažovat o tom, že byste se v blízké budoucnosti stali samostatně výdělečně činnými. Tento aspekt říká, že vaše nápady jsou pevné. Potřebujete jen odvahu, abyste tento přechod uskutečnili a dotáhli do konce. Peníze přijdou, když navážete na to, co se vám poštěstilo vytvořit.

Zdraví

Vědomí, že se věnujete něčemu, co jste si sami zvolili, má ve vašem životě velký význam. Když si užíváte jógu nebo když se sprchujete po dobrém, zpoceném běhu, věnujte chvíli tomu, aby se pocity spokojenosti a cílevědomosti šířily z vašeho srdce do všech buněk vašeho těla. Toto vědomé ocenění vlastních životních úspěchů má léčivou kvalitu. Pak nechte odpočinek vstoupit do svých buněk stejně hluboko, jako jste do nich vpustili cvičení.

Přečtěte si také