Denní horoskop ŠTÍRA na 19. 11. 2022

Štír 19. 11. 2022

Dnes bude možná potřeba vyřídit spoustu papírování. Budete se cítit duševně silní a snadno se o to postaráte, i když vám některé věci, které je třeba vyřídit, mohou na chvíli uniknout. Komunikace od sousedů nebo jiných známých se vám může zdát podezřelá. Můžete mít pocit, že mají své vlastní záměry. Neopakujte nic, co uslyšíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Bude obtížné udržet si odstup, pokud jde o současný milostný vztah. Pokud jste do něj zapojeni, pak jste do něj hluboce zapojeni; neexistují žádné polovičaté kroky. Proto může být dobré zeptat se svého partnera (současného nebo budoucího), jak se cítí, protože můžete být překvapeni jeho odpovědí. Pokud si můžete promluvit o oblastech, které vyžadují změnu, vaše pouto se ještě více prohloubí.

Práce

Ostatní lidé vás tahají za nos. Možná chtějí vzbudit dojem, že jsou lepší než vy, že jejich práce je lepší než vaše a že oni mají všechno a vy nic. Nepodléhejte tomuto žargonu. Nic z toho není pravda.

Peníze

Teď vám jde jen o moc. Vesmír vám dává schopnost jasně a autoritativně sdělovat své myšlenky a zároveň vám dává sílu přeměnit jakoukoli situaci v něco, co bude pro váš výsledek výhodnější. Buďte na pozoru před těmito malými příležitostmi, které méně pozorní jedinci určitě přehlédnou. Peníze přicházejí, když plně využijete sílu své mysli i svého ložiska.

Zdraví

Využijte co nejvíce současného aspektu a zůstaňte otevření svým přátelům. Stále je tu však problém komunikace, proto nezapomínejte přemýšlet, než promluvíte. Komunikace je během tohoto tranzitu klíčová, proto je důležité vědět, jak se k dané záležitosti stavíte, než se rozhodnete o ní nahlas promluvit. Udělejte si čas pro sebe a meditujte  ať už vám to vyhovuje jakkoli. Tělu i mysli vždy prospěje virtuální lekce jógy.

Přečtěte si také