Denní horoskop ŠTÍRA na 19. 12. 2022

Štír 19. 12. 2022

Vaše emoce dnes budou mít zvláštní náboj, který budete brát velmi vážně. Je ve vás silný instinkt, který je připraven bránit vaše citlivé pocity. Trik dnes spočívá v tom, abyste zůstali při zemi a soustředili se. Plánujte a organizujte a budete schopni toho poměrně dost stihnout. Nejednejte zbrkle, pokud vám někdo zkříží cestu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky současnému astrálnímu nastavení nebudete ochotni snášet jakákoli omezení týkající se vašeho milostného života. Pokud se vám milostný zájemce pokusí sdělit, že mu nyní patříte až do konce věků, budete se cítit povinni mu dát najevo, že jste a vždy budete svobodnou osobou a že vás nikdy nikdo nebude vlastnit. Nezapomínejte, že se nesmíte nechat příliš unést – lze to udělat laskavě.

Práce

Kariérní cíle, které jste si stanovili před několika měsíci, byste měli realizovat nyní. Začněte provádět průzkum a požádejte o radu ostatní, o kterých víte, že vám na této cestě mohou pomoci. Lidé jsou v této době více než ochotní.

Peníze

Ačkoli vaše dominantní body v životě nejsou vždy spojeny s penězi, víte, jak na sebe upozornit svými schopnostmi a talentem. V této době zažíváte příliv energie, protože vaším znamením procházejí osobní planety. V oblasti peněz však nejste ještě ani tady, ani tam. Za několik měsíců bude situace o dost růžovější, ale zatím se držte kurzu, i když to nevypadá příliš růžově.

Zdraví

Když se začneme zabývat svým zdravím, a zejména stravou, je toho hodně, na co se musíme zaměřit. Chování naučené z dětství jen tak nezmizí. Jídlo je všude: dokonce i v našich vztazích. Je to klíčový způsob, jakým se vztahujeme ke světu. Změna stravy mění na určité úrovni to, kým jste, a to může být vyčerpávající. Nenechte se odradit, pokud vás to přemůže. Nezapomeňte, že pokud o jídle přemýšlíte zdravým způsobem, už děláte pokroky.

Přečtěte si také