Denní horoskop ŠTÍRA na 19. 7. 2022

Štír 19. 7. 2022

Vraťte se dnes na zem, Štíři. Uzemněte se a užijte si den. Čím více zpomalíte a zaujmete starostlivý, citlivý a vnímavý postoj, tím více věcí vám půjde přirozeně od ruky. Dnes není den, kdy byste měli bojovat. Je to čas, kdy se můžete spojit s ostatními na symbiotické úrovni. Pečujte o sebe i o druhé. Zajděte si na masáž a přitulte se k těm, které máte rádi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete komunikovat s někým, ke komu cítíte mírnou přitažlivost, a to se dnes může vzhledem k současnému uspořádání planet vyvíjet oběma směry. Můžete navázat pevné přátelství a spokojit se s tím, že to tak zůstane, nebo můžete mít oba chuť posunout vztah dál. Vše záleží na vás a na tom, zda cítíte dostatečný potenciál k tomu, aby se vám vyplatilo navázat hlubší vztah.

Práce

Příležitost, na kterou jste čekali, se vám naskytne právě dnes, a tak si na ni dejte pozor. Mějte na paměti, že toto štěstí nemusí přijít s žádnými velkými zvonky a píšťalkami. Bude nenápadné – mějte proto oči otevřené a uši nastražené.

Peníze

Vesmír naznačuje, že je třeba se věnovat osobnímu vzhledu. Nejvíce jsou ovlivněny vaše osobní a profesní vztahy. Podnikněte konkrétní kroky k obnovení kontaktů se starými známými nebo k prohloubení stávajících profesních přátelství. Následují peníze.

Zdraví

Dnes budete mít chuť hodně mluvit a můžete být snadno rozptýlení, ale není důvod zanedbávat své zdraví kvůli pomluvám! Dbejte na to, abyste si dali schůzku sami se sebou, abyste se dostali na čerstvý vzduch a zacvičili si – to má velký vliv na vaše celkové zdraví, zvláště ve dnech, jako je tento. Udělejte si čas na to, o čem víte, že je pro vaše zdraví důležité  to zahrnuje všechny drobnosti, jako je například čištění zubní nití, než půjdete večer spát!

Přečtěte si také