Denní horoskop ŠTÍRA na 2. 11. 2022

Štír 2. 11. 2022

Finančně se vám daří dobře. Chcete si vést lépe, ale možná se cítíte dočasně znechuceni. Zdá se vám, že musíte stále více pracovat, abyste udrželi tempo. Je to spíše důsledek nízkých biorytmů než nějakého skutečného hodnocení vaší situace. Dnes možná budete muset pracovat o něco usilovněji, ale dosáhnete požadovaných výsledků. Zítřek pak pro vás bude snazší.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se cítíte opravdu dobře. Pokud jste ve vztahu, zkuste připravit milované osobě večeři a rozmazlovat ji. Udělejte si čas na to, abyste své drahé polovičce řekli, jak se opravdu cítíte, protože to posílí pouto mezi vámi. Pokud hledáte lásku, pak ji můžete najít tím, že druhému pomůžete v obtížné situaci.

Práce

Ve snaze vědět, co se stane v budoucnu, se možná zoufale snažíte plánovat, organizovat a předvídat všechna úskalí. Mějte na paměti, že jednoduše nemůžete počítat se vším. Existuje mnoho neočekávaných proměnných.

Peníze

Možná jste na pokraji, ale ještě nejste tam, kde byste chtěli být. Důvodem jsou aspekty ovlivňující vaši oblast minulých životů, karmy a institucí. Aktivita zde může někdy způsobit, že budete v touze dostat se dopředu náchylní k nehodám. Právě teď je to o plánování a o tom, abyste na své místo dostali poslední kousky skládačky. Brzy se budete moci posunout blíže ke svým cílům.

Zdraví

V citové oblasti je toho možná víc, než byste dnes chtěli řešit. Při vnímání nebeské atmosféry vás může trápit pocit naléhavosti. Zkuste z této naléhavosti udělat něco, z čeho můžete mít prospěch  uplatněte ji na své zdraví! Zdraví je něco, co bychom v dnešní době měli považovat za naléhavé. Tolik věcí, v nichž žijeme (smog, zpracované potraviny, kultura zaměřená na mládí a krásu), nás odvádí od skutečně zdravých rozhodnutí.

Přečtěte si také