Denní horoskop ŠTÍRA na 2. 9. 2022

Štír 2. 9. 2022

Máte příležitost dosáhnout úspěchu, a tak buďte otevřeni nové energii, která k vám přichází, Štíři. Pokud na těchto náhodných křižovatkách neodbočíte, možná už toto místo na cestě nikdy nenajdete. To, co vám přijde do cesty, nemusí být hrnec zlata, ale určitě to bude duha, která vás k němu dovede. Když nic jiného, najdete příležitosti, které posílí vašeho ducha a připraví vás na pozdější nepřízeň osudu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte volnou ruku k tomu, abyste dělali, co se vám zlíbí, s jediným ustanovením: musíte říct blízké osobě pravdu o problému, kvůli kterému se cítíte trochu provinile. Promluvit si o tom doma v soukromí a v příjemné atmosféře situaci zhojí. Pak můžete jít dál a užívat si dne.

Práce

Události tohoto dne pro vás budou velmi frustrující, ale to neznamená, že se musíte rozčilovat nebo zlobit. Pamatujte si, že i když nejste schopni situaci změnit, můžete alespoň změnit svou reakci na ni.

Peníze

Jako génius Zodiaku v oblasti networkingu víte, jak to zařídit. Vaše vztahy jsou důležité nejen pro obchodní účely, ale také pro odreagování po práci. Díky harmonickému aspektu ve vašem společenském sektoru získáváte ještě více přátel a pokládáte základy pro budoucí partnerství. Uzavíráte dohody jako blázni, takže pro váš hospodářský výsledek to není špatné období. Dejte si pozor na přílišné utrácení za nové přátele.

Zdraví

Dnešní astrální energie vám dává možnost nahlédnout své nejhlubší ideály a hodnoty. Tento druh vhledu je cenný zejména pro někoho, kdo je až příliš připraven pomáhat druhým uskutečňovat jejich sny. Určitě vám prospěje nějaký čas strávený v klidu zkoumáním toho, na čem vám skutečně záleží. Neváhejte si projít své oblíbené internetové knihkupectví a podívat se, co vás zaujme. Stejně tak se pokud možno projděte uličkami svého oblíbeného obchodu se zdravou výživou a zjistěte, k čemu přirozeně tíhnete, a pak to dnes použijte v jídle.

Přečtěte si také