Denní horoskop ŠTÍRA na 20. 12. 2022

Štír 20. 12. 2022

Vaše emoce budou intenzivní. Ve vašich slovech je velká síla. Ať oheň vzplane do červena. Energie je nakažlivá. Jakmile se oheň rozhoří, bude ještě dlouho zuřit. Toto je jeden z těch dnů, kdy můžete provést důležité změny ve svém herním plánu. Nebojte se dramatické proměny.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš současný milostný zájem se dnes může ukázat jako záhada. Pokud se vám ho svým občas netaktním chováním podaří ještě více rozčílit, může pro vás být v následujících čtyřiadvaceti hodinách velmi obtížné navázat jakýkoli kontakt. To je v pořádku, pokud do vztahu neinvestujete, ale pokud vám na něm opravdu záleží, buďte opatrní!

Práce

Udělejte důležitou investici ještě dnes. Investujte do sebe. Místo toho, abyste pracovali na tom, abyste peníze dali do kapsy někomu jinému, je čas podniknout kroky k tomu, abyste je dali do své vlastní kapsy. Máte možnost být úspěšní sami, tak to udělejte.

Peníze

V tomto týdnu máte spoustu silné energie, která vám pomáhá dosáhnout svých cílů a vybudovat finanční zabezpečení pro svou rodinu. Vesmír vám poskytuje příležitosti k rozšíření svých pracovních znalostí tím, že se v práci naučíte mnohem více, abyste si příště mohli účtovat více. Věnujte pozornost tomu, co můžete využít. Jelikož si planety skvěle rozumějí, máte po ruce ingredience pro úspěch.

Zdraví

Být otevřený změnám je ohromující a osvobozující zároveň. Díky planetární energii je vhodná doba pro to, abyste se otevřeli změnám nebo zlepšení ve svém jídelníčku. Dieta neznamená pouze zhubnout – znamená také vědět, co a kdy jíst. Znamená to odpočívat, aby si vaše vnitřní orgány odpočinuly, a uspořádat si jídelníček tak, aby fungoval co nejefektivněji. Vaše strava je něco, co by vás mělo zásadně bavit. Nezapomeňte, že vaše síla vypadat co nejlépe spočívá ve vaší stravě.

Přečtěte si také