Denní horoskop ŠTÍRA na 21. 5. 2023

Štír 21. 5. 2023

Může se zdát, že se ve vás hromadí nadměrné nervové napětí a stres, Štíři. Bohužel se nebudete moci spolehnout na to, že vám to lidé kolem vás zlepší. To, co chce váš partner, a to, co chcete vy, se nemusí shodovat. Možná nastal čas zamyslet se nad oživením vašeho vztahu. Co takhle naplánovat víkend jen pro vás dva?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám dnes váš milostný zájem zdá výjimečně tichý a nekomunikativní, může to být způsobeno vlivem současné astrální konfigurace. Pokud budete trvat na tom, abyste na něj tlačili a přinutili ho k nějaké odpovědi, situaci ještě zhoršíte. Nejlepší, co můžete udělat, je nechat ho na pokoji, dokud se nebude cítit připraven promluvit  do té doby buďte trpěliví a vězte, že vše bude v pořádku.

Práce

Vaše sebedůvěra je silná a váš emocionální stav je silný a sebevědomý. Uplatněte tento úžasný postoj při řešení pracovních záležitostí, ať už se dnes nacházíte v práci, nebo ne. Průlomy, které k vám dnes přicházejí, jsou nesmírně cenné.

Peníze

Máte dobrý pocit ze sebe a ze všeho, co se snažíte ve světě dělat. Vaše osobní i pracovní vztahy budou nyní pravděpodobně vřelé a kolegiální. Váš domácí život a vnitřní pocity však mohou být poněkud bouřlivé a neklidné. Příští týden se to zlepší.

Zdraví

Další příjemný tranzit vám umožní snadno získat to, co chcete, aniž byste šlápli na kuří oko ostatním lidem. Musíte však vědět, co chcete, abyste to získali, a v tom spočívá vaše práce. Soustředění se musí být součástí vašeho každodenního programu. Cvičení je k tomu skvělým způsobem. Stejně tak aktivní řízení stravy, abyste věděli, co můžete očekávat od toho, co jíte.

Přečtěte si také