Denní horoskop ŠTÍRA na 21. 8. 2022

Štír 21. 8. 2022

Možná budete muset upravit svůj způsob myšlení tak, aby odpovídal energii situací kolem vás. I když můžete pociťovat touhu vrhnout se do nějaké nové, dobrodružné činnosti, silný odpor po vás žádá, abyste byli opatrnější a stabilnější. Neztrácejte kontakt se svým průkopnickým postojem, ale nepropadejte ani bezohlednému chování.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se vám dnešní den bude zdát na váš vkus trochu suchý. Nebeská energie znamená, že máte šanci strávit den spíše hlubokou konverzací než vychutnáváním jemnějších a subtilnějších kvalit citů a lahůdek lásky. Nejvíce můžete doufat, že se pokusíte svou drahou polovičku přesvědčit, aby se podívala na romantický film s odůvodněním, že si ho můžete prohlédnout - z druhé ruky je lepší než vůbec nic.

Práce

Zvažte možnost navštěvovat online kurzy kreslení nebo psaní. Udělejte něco, co vám dodá tvůrčí šťávu. Čím více se vám v příštích týdnech podaří vnést do své práce nápaditého ducha, tím lépe se vám bude dařit. Začněte nyní s jednoduchými čmáranicemi na bloku.

Peníze

V oblasti vaší kariéry nyní dochází ke změnám. Kariérní otázky jsou vám blízké, ale snažte se, aby vás tento týden nepohltily. Může to být jednoduše proto, že se zde soustředí tolik energie. Vždy se však můžete rozhodnout nastolit rovnováhu mezi penězi, které vám přinášejí, a přáteli a rodinou, kteří by vás čas od času rádi viděli.

Zdraví

Díky tomu, že je nyní nebeská energie tak příznivá, jste schopni vidět něco, co jste dříve vidět nemohli. Máte schopnost vhledu, což platí zejména ve vztazích s přáteli. Filozofie "dělej druhým to, co chceš, aby oni dělali tobě" je dnes zcela použitelná. Chovejte se k druhým tak, jak byste chtěli, aby se chovali k vám, a totéž očekávejte od sebe. Jinými slovy - nezapomeňte se ke svému tělu chovat tak, jako byste byli jeho hostem. Cvičte, dobře jezte a pijte hodně vody.

Přečtěte si také