Denní horoskop ŠTÍRA na 22. 10. 2022

Štír 22. 10. 2022

Dnešní den pro vás může znamenat milník v podobě veřejného uznání. Vaše jasné a pohotové myšlení a pozorovací schopnosti zapůsobily na ostatní a vy byste mohli sklízet plody své tvrdé práce. Tyto události by vás mohly povzbudit k tomu, abyste hledali další způsoby svého rozvoje, třeba absolvováním několika kurzů nebo přestěhováním se tam, kde je ve vašem oboru více příležitostí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste v poslední době byli na svou lásku náladoví a protivní, pak vám dnes vesmír dopřeje dobrodiní. Máte skvělou příležitost ukázat, že navzdory svým asociálním způsobům máte někde uvnitř měkké srdce. Udělejte si tedy dnes večer radost tím, že se budete své milované osobě věnovat naplno. Nakupte dárky, uvařte, oblékněte se a prostě si užívejte vzájemné společnosti.

Práce

Ať už vidíte tváře na obrazovce, nebo si neustále píšete se svými spolupracovníky, máte pocit, že jste v silné komunitě ostatních. Díky tomu vás den nesmírně naplňuje. V tomto týmu panuje silný smysl pro rodinu, takže se bavte a užívejte si to.

Peníze

Obvykle máte přehled o vydělávání a investování peněz. Nyní může být komunikace ještě důležitější. Budete dostávat více telefonátů, dopisů, e-mailů a textových zpráv. Možné jsou náhlé a někdy i nečekané změny a některé z nich vás mohou překvapit. Než abyste se chytli na návnadu jakéhokoli osobního útoku, reagujte raději pomalu a rozvážně. Vaše fondy vám později poděkují.

Zdraví

Dnešní planetární aspekt řídí vaše sny. Pokud máte přátele nebo známé ve znamení Vodnáře, možná by bylo dobré je oslovit. Pravděpodobně pochopí, z čeho vycházíte, a poskytnou vám inspiraci. Nezapomeňte nabídnout to, o co žádáte. Pokud potřebujete například pomoci s motivací, vysvětlete, co vás vedlo k tomu, že jste se jim svěřili; to bude tuto osobu motivovat k tomu, aby vám pomohla, a vy ze vztahu získáte to, co chcete.

Přečtěte si také