Denní horoskop ŠTÍRA na 22. 11. 2022

Štír 22. 11. 2022

Neznámé dovednosti nebo talenty, o kterých jste nevěděli, vás mohou nasměrovat na cestu, která povede ke zvýšení příjmů, pokud jste ochotni vynaložit trochu tvrdé práce. To nepochybně povede ke zvýšení sebevědomí a sebedůvěry, což spustí dominový efekt, díky němuž bude vaše budoucnost světlejší. Ať už dnes přijde cokoli, ať už se to zdá jakkoli zvláštní, nechte se unášet proudem!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdá se, že tvám dnes všichni vzlykají na rameni a svěřují vám svá nejhlubší a nejsrdečnější tajemství. Jiní se dostávají do kontaktu se svými pocity, které možná zůstávaly nějakou dobu pohřbené. Buďte proto trpěliví, protože to prohloubí váš pocit intimity s nimi.

Práce

Dnes začíná dlouhodobý trend, který po vás chce, abyste se v následujících čtyřech týdnech ujali více vůdčí role. Namísto toho, abyste svou energii obraceli dovnitř, směřujte ji ven. Využijte sílu těchto čtyř týdnů k transformaci a k odvaze.

Peníze

Máte opravdu silný koktejl, vesmír vám dodává energii a podněty k tomu, abyste splnili všechny své úkoly a ukázali ostatním, že to myslíte vážně. Je to skvělá doba pro kontakt s druhými lidmi, abyste mohli vyjednávat o čemkoli, od smluv až po pronájmy. Nevyhýbejte se konfrontacím a nezapomeňte si říct o to, co si zasloužíte. Nemusíte křičet, protože ostatní vás přečtou jasně a zřetelně.

Zdraví

Když se kruh uzavře, máte pocit úspěchu. Všímejte si věcí, kterých jste dosáhli, a nevyhnutelně uvidíte vzorec, podle kterého skončíte tam, kde jste začali, ale s větším sebevědomím. Péče o sebe a své tělo je způsob, jak se neustále přizpůsobovat změnám a zároveň optimisticky vítat nové. Naše strava je nejlepší prevencí proti nemocem, cvičení nejlepší zbraní proti depresi a dobrý spánek nejlepším způsobem, jak se cítit skutečně soustředěně. Soustřeďte se na maximální rozvoj těchto dovedností.

Přečtěte si také