Denní horoskop ŠTÍRA na 22. 9. 2022

Štír 22. 9. 2022

Poděkujte dnes svým přátelům, Štíři. Dejte jim najevo, jak moc pro vás znamenají. Je důležité, abyste lidem kolem sebe projevili své uznání. Ve vašem srdci se rozhostí rozpínavý pocit, který bude zářit. Čím velkorysejšího ducha dokážete projevit, tím lépe se vám bude dařit ve všech situacích. Podělte se o svůj úsměv a nemůžete udělat chybu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V dnešní atmosféře vládne harmonie. Doufejme, že si užíváte ty obzvlášť mdlé rozhovory, ve kterých si lidé věčně mastí ego a hystericky se smějí velmi špatným vtipům. Pokud ano, možná se vám podaří zvládnout, až vás vaše drahá polovička vezme s sebou na setkání s „matkou“. Seď rovně, měj sklopené oči a nevrť se. To by mělo stačit!

Práce

Pracujte s tím, co rezonuje s vámi, místo abyste se nechali přemlouvat někým jiným v situaci, která pro vás není zdravá. Naslouchejte svým instinktům, místo abyste se nechali ovlivňovat lidmi, kteří tvrdí, že vědí, co je pro vás nejlepší.

Peníze

Pokud hledáte způsob, jak být otevřenější ohledně svých peněžních aktivit, vesmír vám nabízí určité řešení. Získáte podporu, pokud jde o sdělování peněžních potřeb a přání. Pokud jste již příliš dlouho nedostali přidáno, promluvte si se svým šéfem a zdůvodněte, proč si to zasloužíte. Své hodiny nestrávíte kroucením palců. Jste ceněným přispěvatelem.

Zdraví

Aspekt dne vám dodává sebedůvěru, kterou potřebujete k tomu, abyste vše zvládli, ale také se můžete cítit trochu nejistě, pokud jde o vaše blízké vztahy. Nemějte pocit, že musíte mít všechny správné odpovědi  to je klasická starost, kterou tento tranzit přináší. Místo toho se soustřeďte na to, co cítíte, a nedělejte si starosti s hledáním správných slov. Ujistěte se, že se vám dostává potřebného cvičení, jinak se pocit frustrace jen prohloubí. Aerobní cvičení vám okysličí krev a zvedne náladu.

Přečtěte si také