Denní horoskop ŠTÍRA na 23. 10. 2022

Štír 23. 10. 2022

Dnešek může být jednou z vašich posledních příležitostí říct k určité situaci, co chcete. Využijte této příležitosti a dejte svá slova najevo. Vaše myšlenky mohou být poměrně pokrokové, a tak využijte tohoto pokrokového postoje k tomu, abyste ve svém projektu prorazili novou cestu. Za své úsilí budete náležitě odměněni.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vzduchu je dnes pro vás oba dost tajemna a také trochu magie. Vytváří se úžasná iluze, v níž je změna nesmírně pravděpodobná - buďte proto připraveni na všechno. To, co se bude dít dál, nemusí zapadat do mezí každodenní normality, může se to dokonce vymykat konvencím a rozhodně to bude nezapomenutelné. Alespoň VY na to nikdy nezapomenete!

Práce

Komunikace s ostatními vás může dovést přesně tam, kde potřebujete být. Čeká na vás příležitost, kterou najdete, když se podělíte o své zkušenosti, znalosti, touhy a obavy s lidmi, kteří slyší váš hlas a čtou vaše vzkazy.

Peníze

Obvykle máte přehled o vydělávání a investování peněz. Nyní může být komunikace ještě důležitější. Budete dostávat více telefonátů, dopisů, e-mailů a textových zpráv. Možné jsou náhlé a někdy i nečekané změny a některé z nich vás mohou překvapit. Než abyste se chytli na návnadu jakéhokoli osobního útoku, reagujte raději pomalu a rozvážně. Vaše fondy vám později poděkují.

Zdraví

Když se kruh uzavře, máte pocit úspěchu. Všímejte si věcí, kterých jste dosáhli, a nevyhnutelně uvidíte vzorec, podle kterého skončíte tam, kde jste začali, ale s větším sebevědomím. Péče o sebe a své tělo je způsob, jak se neustále přizpůsobovat změnám a zároveň optimisticky vítat "nové". Naše strava je nejlepší prevencí proti nemocem, cvičení nejlepší zbraní proti depresi a dobrý spánek nejlepším způsobem, jak se cítit skutečně soustředěně. Soustřeďte se na maximální rozvoj těchto dovedností.

Přečtěte si také