Denní horoskop ŠTÍRA na 23. 12. 2022

Štír 23. 12. 2022

Dnešní den slibuje vynikající zážitek, ale nepřehánějte to. Možná budete v pokušení myslet si, že drobné finanční potíže už máte za sebou. Bohužel tomu tak není. To, co uděláte dnes, je plánem pro vaši budoucnost. Pokračující snaha o stabilizaci vašeho chování vám poskytne kýženou jistotu do budoucna.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je teď na neskutečné a nadpozemské straně. Není to běžná praktická záležitost, takže pokud jdete poprvé na rande, může to být spíše romantická a duchovní záležitost, alespoň pro začátek. Úspěch večera bude záležet spíše na kvalitě konverzace než na čemkoli jiném.

Práce

Jste připraveni jít kupředu, ale máte pocit, že lidé kolem vás jsou stále o krok pozadu. Možná je o krok pozadu i trh, na který se chcete zaměřit. Nebojte se. Je to vaše příležitost jít příkladem. Jděte sebevědomě kupředu.

Peníze

V tomto týdnu máte spoustu silné energie, která vám pomáhá dosáhnout vašich cílů a vybudovat finanční zabezpečení pro vaši rodinu. Vesmír vám poskytuje příležitosti k rozšíření vašich pracovních znalostí tím, že se v práci naučíte mnohem více, abyste si příště mohli účtovat více. Věnujte pozornost tomu, co můžete využít. Jelikož si planety skvěle rozumějí, máte po ruce ingredience pro úspěch.

Zdraví

Rádi využíváte své tělo novými vzrušujícími způsoby a možná jste v poslední době nevyužívali své fyzické síly naplno. Dnešní tranzit vám nabízí několik vstupů do úžasného světa fyzické aktivity. Buďte otevření novým věcem, které mohou přicházet v překvapivých baleních. Swingový tanec ožívá a v mnoha částech světa je zavedenou zábavou. Vyzkoušejte něco nového, co vyzve vaše tělo, aby se chovalo jako v dětství!

Přečtěte si také